Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAJO je UKINUT... Ma, hajde markica po markica...
ODAS HARE TROSISPARESIROTINJE I UZIVATE NA RANAMA OSAIROMASENI NARODA GONI SE U PICKU MATERINU
Najbolje rjesenje bi bilo da je Kataru donirao svih 200 ministara a ostalim arapskim zemljama kompletne kantonalne pratece pojave. 13 godina i ptice na grani umiru pjevajuci kao mi budale od pjesme - UBI NAS ADMINISTRACIJA !
umjesto sto je ukinuo taju bolje da je svoj mandat iskoristio za dekantoniziranje federacije jer kantoni kao autonomne drzave u federaciji - pozderu minimalno 70% budzeta - i samim tim su njih 10 ekonomski cunamiji po federaciju - bolesno tkivo se prvo mora ocistiti pa se tek tada pristupa lijecenju - ali sta bi tada radili lezeci ,,uposlenici\'\' svih oko 200 ministarstava? u kantonima je glasacko LEZIHLJEBOVICKO NERADNO biracko tijelo.
Svaka cast! Treba nam saradnja i pomoc trenutno najjacih zemalja! Naravno da je razgovarao sa mnogima, jer covjek zna svjetske jezike! Naravno da se bori za nasu Bosnu i Hercegovinu! Glupo je sto nije otisao predsjednik predsjednistva, ali... ne moze tamo otici svako.! Ne moze tamo otici neko ko ne bi znao odakle je dosao! Treba biti covjek i cestitati svakome za pozitivan ucinak za Bosnu i Hercegovinu!
mak,maknise u pm.
Ako ste vec objavili da je silajdzic , koji to vidi se , opet samoinicijativno otisao da se malo ogrebe od Arapa , zasto ne objavite koliko je privrednika i koji su to u toj delegaciji otisli sa njim ?????????????