Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gotovo je sa starim dobrim vremena mislim jasno je bilo čim je virus ubačen u svjetsku populaciju tzv pandemija. S tri razreda osnovne je vidljivo planiranje u svemu ovome - bogati još bogatiji , sirotinja šuti i radi dva posla da plati stan i troškove
kad vam struja poskupi u januaru 2022 za 20-30% onda će biti 1000 komentara a spasa nema guraju nas u još veću krizu da pojedemo jedni druge čas uspjeli ljude podijeliti na vakcinisane i nevakcinisane ko da na planeti niko nema ni dva razreda.
prestravili bi se kad bi znali koliko malo pameti upravlja planetom. uglavnom je to pohlepa za novcem sad se sakrila u zelenu agendu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U vrijeme kad najveće ekonomije svijeta kašlju BiH je opuštena. Nema ni kile brašna u robnim rezevama niti ima ugovoreno snabdjevanje plinom. Na slobodnom tržištu energiju ne može da kupi niko od Kineza. Bakir se ne sikira mnogo. Vjerovatno misli da će mu i energiju poput hurmi neko pokloniti. A u medjima koje kontroliše teme su: Dodik, Dodik, Dodik, Čović, Dodik, Dodik, Čović...
bravo za komentar.
boli bakira q on ima milijarde ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prvo je bila pandemija,poslije cijene energije do neba i na kraju ce biti nestasica...,kapitalizam do besvijesti radi li radi.....
sta kae zaim?
jel ovo Biden naručio članak
Kriza bila pred epidemiju, kriza je tokom epidemije, kriza je i poslije epidemije. Izgleda da je kriza novinaru cim oci otvori, a meni cim pogledam njegov clanak.
Koju privredu
Imo platu 5 milja ili nemo ispod 5 isti ti k, neka se zdravo
Ambalaza rotira…
Kako se na engleskom zove ekonomija u kojoj svega ima ali nemas cime kupiti? I u takvoj ekonomiji provedes cijeli zivot?
kokuzluk
Mi smo spremni teku pripreme za aktivaciju plana Fadil 2
Sve fino isplanirano samo citajte.
Ko ostade u BiH da mu kuca znade, ko ode vani sretan do vijeka.
150kg brasna min u kuci imati i paket ulja i paket mljeka + rezervoar pun, a da poskupljuje sve
Samo vi na drustvenim mrezama pisite kako se osjecate, klikajte na sve budalastine, znaju sve o vama, slazu vam psiholoske profile- sta pretrazujete, koliko ste drustveni, koliko ste emotivni, koliko ste raspipni, koliko ste obrazovani, sve znaju o vama, a vi im to omogucavate. Fino je izasla zena zvizdacica i rekla : Ovo nije za vase dobro! I, sta je bilo? Nista, niko je nije ni čuo, a trebao je. Bogatasi su sami uplaseni zbog umjetne inteligencije, a raja spava.
Je li ovi nas pripremaju za veliki rat ili se to samo cini?
Mnogi su prodali ili napustili ogromna imanja da bi se sprcali u 50 m2 negdje u Rajvosa, vracaju dozivotni kredit auto registruju na rate i hrane se iz restorana brze hrane, sve ih pogadja osjete svako poskupljenje jer zive u sistemu....u USA je vec postao veliki trend da se gradovi napustaju i sele se na Aljasku vrlo brzo ce i kod nas doci to vrijeme.
seli se ku#ac na Aljasku, na Aljaski skuplje zivjet nego u Manhattanu.