Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponos ste naš!
Na prvu ja mislio trener Irske.
zelio BIH..............da skratim KUPUJMO I KORISTIMO DOMACE..............
bravo za bimal..!!
Ma ljudi, ovdje se nešto dešava ... Podrška !!!
Samo radite.
Pomastiće se pita i baklava masu.
"Velike količine suncokreta kupujemo u Srbiji", pa zar ovo nije porazna informacija? Umjesto da se nešto državnog novca usmjeri u uzgoj uljarica (za početak), olakšali bi život i povećali zaradu Bimal-u, a samim tim i popunili državnu kasu...
Drzava daje podsticaje za poljoprivredu, kakve takve, ne vjerujem da Srbija daje puno vise, tako da je bolje pitanje zasto niko u BiH nece da krene u proizvodnju suncekrata ako vec imamo siguran plasman, valjda mora postojati racunica za takvo nesto..
Od države se ne treba ništa očekivati, ona je sama sebi svrha. Samo privatluk.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bravo Bimal