Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim kad se ovako slikaju, da se vidi sat onako lijepo
Protiv ovih ljudi treba povest rat, a ne među narodima i radnim ljudima. Čuj oni podstiću rast a izvlace stotine miliona KM i onda nas istim tim novcem lihvare. Povješat sve..
Komercijalni krediti su najgore zlo koje se moglo desiti pojedincu ili društvu. Nije bez razloga islamom kamata zabranjena. Blago se onome ko nije imao potrebu za tim.
ŠTA TI JE MOMČE PRIVREDA ? NAkon 25 godina pljačkanja zemlje to više niko ne zna. Znaš li i jednu otvorenu fabriku ! Ono KAO fabrika nije provreda !. Ja a šta jest privreda ? Prodavanja šverc robe iz Kine i Turske, pranje para na TV stanicama i kladionicama, uzimAnje kredita na toliko duge rokove da onaj ko ih je uzeo ZNA DA neće biti živ kad se počnu vraćat. Sa kamatama. :(
džaba moj ti kad za tako nesto mora postojati makro okruzenje koje stimuliše a ne kao u našem slučaju da sputava razvoj privrede.