Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nano pjesma ti je suuuuperrrrr
NAJ BOLJA SI PJEVAČICA
jos samo sa \"monaco\" zabrane i svaka im cast
Pa i ovi na vlasti su biseri turbo folka,uzimaju narod ko lopatom a narod i dalje mazga to ti je tako u našoj BiH,za pola kile hurmi kupe 100 glasova a za najgori šupljak od pijesme i glupjeg pjevača dobiju izbore.
Ocito ste vi koji koristite termin \"seljak\" za nesto nakaradno i lose u stvari bas ono sto i podrazumijevate pod \"seljakom\" pa vas boli. Inace seljaci rade, zive od svojeg rada, ne kukaju kao mnogi i gledaju svoja posla. Sto mi nikad necemo biti, bar vecinom.
KOd nas se samo seljaci cijene. Ne postoji veća seljanka od one preružne selme bajrami-
meni je nemoguce da sasa matic dobije 4300 KM, a osman hadzic 5000 KM? nisam naucnik za taj muzicki pravac, ali mi je to naucna fanatastika, blago receno. naravno da se nista ne prijavljuje kako treba, valja pored ovolikih honorara platiti jos i porez hohohoho ja opet volim laku (mada mislim da jeste prepretjerano 12000), ali draze mi je da i on dobije, nego neka srbijanska silikonska fufica.
Mogu samo da kazem da je to cisto prosera.... tolike par dati ZA ŠTA ???? za par sati drmoguza a i Laka seljak uvijek ista prica nemam nemam kokuz kokuz i tup 12000KM ma ljudi jeli neko lud njemu dati tolike pare jednom mongoloidnom seljaku ma ja bi na svako njegovo javno pojavljivanje stavila natpis i upozorenje RP-roditeljska pažnja, strašan je i on i sestra mu neznam šta je ljudima kod njea tako simpatično to što je uvijek ista priča-nema se para daj mi para i sl. I sve to ali opet toliko para to je onaj iznos koji je prijavljen i koji je oporezovan bog te pito koliko su para dobili Selma Enes Laka....... moglo se to nekako drugačije potrošiti i uložiti
presmijesno, i nije mi jasno da misle da je neko toliki fakin da povjeruje u ove stvari, mozda jedino istina za Selmu i Al*dina, a ostalo cista laz jer nemoguce i krajnje smijesno je da Laka ima veci ili isti honorar od Zeljka Joksimovica. naravno da se te stvari rade da bi gazde sebi olaksale porez koji na to sve moraju dati ali iznijeti u javnost ove smijesne cifre je po meni vrlo sramno jer samo pokazuje kako gazde varaju drzavu i kako ovi nasi to \"puse\". ok. nema druge ali po meni ova informacija je totalno suvisna.
A glupog teksta, odavno veće sranje nisam pročitala...
furam na kokuzluk, a klepam pare seljacima koji žele biti urbani s mojim isfuranim folovima
UZAS...
si vidio lake seljaka, 12 milja je fakat preseravanje kad se jos uzme u obzir situacija i to da je i u mostaru nastupio iste noci. eto koliki obraz. jeftina duso
E JADNI SMO MI KAD NAM OVAKVI SELJACI UZIMAJU PARE!!!!