Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kupujte Janu, ne kupujte takovo, ne kupujte ništa što nije naše. Ako uvozimo kokos i avokado ne moramo vodu. Ne budite stoka!
Uzimam čačkalicu neki dan iz kuhinje, i slučajno pročitah na pakovanju Made in China. Eto dokle je zemlja došla, i čačkalice su uvezene. Mislim da treba srušit vladu.
A zasto si ti kupio cackalice???????????????????????????????? Da nema kupaca, ne bi bilo toliko uvozaaaaaa!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
haj neće li bog dat da zaživi. sad kad krenu 'menaĐeri' godine u hajku u privatizaciju i direktorska mjesta. sjeća li se iko one reklame: 'vama sigurno treba softly?' sa otprilike milion softly-a na polici, a ona ko hoda, ko fol hljeb traži.
KUPUJMO DOMACE, KUPUJMO BOSANSKO !
Uključio sam se aktivno u ovu akciju ali mislim da je i ovo neko zamazivanje očiju. Dok je ove bagre, ne vjerujem nikome...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Saće Bego Gutić da im se na..be majke. E nećete mamu vam vašu. Nećete.... DUBIOZA:::LEGENDE STEEEEEEE
Zasto se nije prije pomoglo Diti,ovdje izgleda covjekk mora dotaci dno da bi mu se pomoglo, sve je ovo sumnjivo.....
Naivna gomila bosanska...
Licemjeri,imamo mi još domaćih proizvoda i fabrika.Podržimo i njih i napravimo po neki selfie i sa njihovim proizvodima.Svaka čast za podršku Diti ali za mjesec ih niko pominjati neće.Da smo ih podržavali ne bi do ovoga ni došlo.Lažna je to ljubav i podrška.A znamo da takve ljubavi kratko traju.
Ja bi selfie sa ovom na prvoj slici ?
Uredu Dita, ali nemojte sad da propadnu ostale nase firme koje proizvode iste stvari.
Go Dita go!
Ne mogu a ne primjetiti kako ga ova na petoj slici doji, mmm... :D
Prije par minuta bio sam u Bingu na Otoci, nema Ditinih proizvoda, malo se namirio i nazad. Bingo ima racuna prodavati Ditine proizvode samo zbog reklame i prisustva velikog broja kupaca koji ne kupuje samo Ditine proizvode.
Mah bingo ce ih samo poklopiti i uzeti pod svoje.. on im je i nabavio repromaterijal
To nebi bilo lose, zasto da ne, vlasnik Binga je valjda svjestan da se samo od trgovine ne moze zivjeti, standard gradjana je svakim danom sve manji, ako se ne pokrene proizvodnja doce vrijeme kad ce se trzni centri zatvarati istom brzinom kako su se i otvarali. Bingo ima veliki lanac prodavnica tako da bi Dita mogla dlicno funkcionisati, malo su i mediji probudili svjest kod gradjana. Kroz Bingo bi se mogle probiti i mnoge druge manje domace kompanije, treba forsirati samo domace, kada bi vlada htjela podrzati domace proizvodjace pa na uvozne proizvode staviti visoke akcize tek tad bi privreda zazivila.
Samo da nebude : Dita pere cak i pare :D
Postoji li u BIH ijedan sladoled osim Leda? Ja ga ne vidjeh, haha.
joj jesi me poklopio...nisam mislila ništa loše, meni Ledo ide na živce jer je 90% svuda sve puno njihovih sladoleda, je da imaju najveći izbor, ali što je previše previše je. Algida nije bosanska već od Unilevera btw...
Meni laktoza i tako smeta pa više volim drugačije sladolede sa sojinim mlijekom i po mogućnosti sa stevijom što imaju strani brendovi,ali od Leda ne mogu doći na red.
A reklama Splitske banke u pozadini na prvoj slici, lol.
Ona je u vlasništvu Société Générale group, ali u svakoj državi radi pod svojim nazivima, slično kao za UNICREDIT pa se u Hrvatskoj to zove ZABA,
Smiješno da se i u BIH zove Splitska banka, lol.
Violeta sad ima i omeksivac pravo dobar, ta ce Lenoor...
Ditin proizvodi nabolji na Balkanu trebamo svi da pobognemo sve drugo laz 💪💪💪
DITA ako ovo citate zamolio bih vas da na trziste plasirate proizvode poput calgona protiv kamenca i meksanje vode za masinu za ves i suđe (to je ona so). Calgon skup a u Tuzli soli koliko ti Bog hoće.