Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A čuj i meni su govorili: hajde Hamo večeras na liniju umjesto mene dobičeš onaj pseći delikates (Ikar) i po kutije cigara (ako se vratiš s linije).
ko su predavaci fahro,bakir i covic prvog dana,a drugog bevanda novalic,brankovic i terzic a pokrovitelj najveci majstor iluzije i maestro prevare ,,big zlaja lagumdzija,,
Neke svijesti ni dvojica ne mogu podići...
U nas ne mozes zaspat ako nekog ne prevaris! Pogotovo vlast sirotinju!
Boljševička posla. Naplate dnevnice za podizanje svijesti. Svaka velika multinacionalana kompanija u kojoj se desi neki finansijski skandal uredno prodje audit ovakvih kao što su Deloitte, PWC i sličnih.
Napravite sistem koji onemogućava prevare. Zaustaviti sve prevare a pogotovu turske i arapske. Zaustaviti Jusufa Pušinu i njegovu tursku firmu Alanju doo, i njima slične.
Jel se to misli na izbore i formiranje vlasti?