Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pushim za cvaju zvati poslije osam
koji je to terorizam radnika,pa postoji li neka radna inspekcija tu,ili se bas niko ne brine o radniku i svako ga moze za male pare zaje.bavati,i poslije mu i ne platiti
SUPER LIJEPO KAD SE SUME POSUME I BRDA NASE ZEMLJE NEBUDU BILA GOLA,A STOLICA JE UVJEK LAHKO NAPRAVITI KAD SE IMA OD CEGA,A SUMU AKO NEMAS NEMAS VODU,NEMAS ZIVOTINJE,INSEKTE,NEMAS ZDRAV ZRAK,A TO NIGDJE NI JEDNA FABRIKA U SVJETU NE PROIZVODI OSIM MAJKA PRIRODA,A NEMAS NIGDJE KUPITI I NABAVITI AKO NE SACUVAS MAJKU PRIRODU,NATJERATI IH DA INVESTIRAJU ODMAH U SUME I ZASADE ONA GOLA BRDA PO BIH,PA I NA TAJ NACIN NEKO DOBIJA POSAO.
Jadan je onaj ko radi i ko ce u budcnosti raditi za Sconto-prom.To vam je robovlasnicka firma.Radnici nemaju nikakva prava.U Prijedoru na radnom mjesy ne smiju pogledati kolegu do sebe a da ne kazem da ne smiju u toku radnog vremena progovoriti,odmah ih sef proziva krmacama,jednoj je rekao doslovno ovako\"Hej kravo ili radi ili kuci\",samo sto je jadna zena upitala nesto kolegicu do sebe.Ujutro odete na posao,vrate vas kaze nema posla,taman dodjete kuci zovu kaze imas 10 minuta da dodjes ili zna ti se.U toj firmi radi samo onaj koji bas mora i non-stop odlaze i dolaze radnici,jako malo njih izdrze duze.Suosjecam sa svima u Kljucu koji pocnu raditi za tu firmi,najzad uvjerice se i sami.
konacno, nesto lijepo za procitati..:)
ovo ga nam treba!
komunjare, vidite firma nije vlasnistvo drzave, hocete li popucati? crknite i vi neprijatelji!
jedno po jedno i drzava. srbijo nacisticka, pusi ga lagano, i crkavaj.
Odlicno !!!