|

Scavolini ponovo u Sarajevu: Vrhunski talijanski dizajn, spoj visoke kvalitete i mode

Scavolini ponovo u Sarajevu: Vrhunski talijanski dizajn, spoj visoke kvalitete i mode
255
Sponzorirani članak
17.9.2019. u 10:00
0
komentara
255

dijeljenja
1/30 Foto: I.Š./Klix.ba
2/30 Foto: I.Š./Klix.ba
3/30 Foto: I.Š./Klix.ba
4/30 Foto: I.Š./Klix.ba
5/30 Foto: I.Š./Klix.ba
6/30 Foto: I.Š./Klix.ba
7/30 Foto: I.Š./Klix.ba
8/30 Foto: I.Š./Klix.ba
9/30 Foto: I.Š./Klix.ba
10/30 Foto: I.Š./Klix.ba
11/30 Foto: I.Š./Klix.ba
12/30 Foto: I.Š./Klix.ba
13/30 Foto: I.Š./Klix.ba
14/30 Foto: I.Š./Klix.ba
15/30 Foto: I.Š./Klix.ba
16/30 Foto: I.Š./Klix.ba
17/30 Foto: I.Š./Klix.ba
18/30 Foto: I.Š./Klix.ba
19/30 Foto: I.Š./Klix.ba
20/30 Foto: I.Š./Klix.ba
21/30 Foto: I.Š./Klix.ba
22/30 Foto: I.Š./Klix.ba
23/30 Foto: I.Š./Klix.ba
24/30 Foto: I.Š./Klix.ba
25/30 Foto: I.Š./Klix.ba
26/30 Foto: I.Š./Klix.ba
27/30 Foto: I.Š./Klix.ba
28/30 Foto: I.Š./Klix.ba
29/30 Foto: I.Š./Klix.ba
30/30 Foto: I.Š./Klix.ba
Od davnina je poznato da modu diktiraju Talijani. Da je to zaista tako pokazuje i Scavolini, vrhunski italijanski proizvođač kuhinja koji kontinuirano inovira, proširuje i prelazi nove granice.
Nakon Hrvatske, gdje je ovaj namještaj postao neodoljiv, da i ljudi u Bosni i Hercegovini imaju priliku svoj dom opremiti Scavolini namještajem pobrinula se arhitektica Lejla Zečević-Selmanović.

Tokom jedne posjete Splitu, gdje se uvjerila u kvalitet njihovih proizvoda, Zečević je sa suprugom odlučila ovaj luksuzni italijanski brend ponovo dovesti na tržište u BiH. Važno je napomenuti da se svaka kuhinja pravi isključivo u Scavolini fabrici u Pesaru, u Italiji. Također, svaka kuhinja je personalizirana po mjerama korisnika, a radi tačnosti svaki proizvod se vodi pod šifrom i imenom poručioca. Scavolini već više od 20 godina spada u red najprodavanijih kuhinja u Italiji.

Mada je riječ o luksuznom brendu namještaja, Zečević nam kaže da ima prihvatljivih modela te da je moguće imati kvalitetan namještaj, a da se cijena uklopi u svačiji budžet.

"Naša misija je pronaći stvarne potrebe klijenata te odgovoriti na njihove motive, želje i razloge jednostavnim, funkcionalnim i kvalitetnim rješenjima uređenja životnih prostora. Želimo savjetovati, educirati, prezentirati trendove u svijetu namještaja i prilagoditi se specifičnim zahtjevima naših klijenata. Bilo da imate limitiran budžet za uređenje prostora ili potpuno nelimitiran, pomoći ćemo klijentima pri izboru artikala koje bi voljeli imati u svom prostoru", kazala je arhitektica Zečević.

Zahvaljujući doprinosu velikih dizajnera i zanatskom umijeću razvijanom u preko 50 godina rada, Scavolini danas postavlja mjerila i trendove u dizajnu kuhinja.

Za Scavolini, kvalitet znači korištenje čvrstih i izdržljivih materijala koji su namijenjeni da traju, zbog čega cijena proizvoda održava njegovu stvarnu vrijednost. Svi materijali koji se koriste u izradi Scavolini namještaja porijeklom su iz EU. Kuhinje i kupaonice ovog italijanskog brenda isporučuju se u više od 60 zemalja svijeta i svake godine izlazi nekoliko novih modela koji prate zahtjeve tržišta. Nude dizajnerske modele različitih stilova, od elegantnog klasičnog, preko industrijskog i minimalističkog stila, do country stila, a prilagođeni su i mlađoj i starijoj generaciji.

Scavolini namještaj svoje mjesto našao je u centru Sarajeva, u ulici Kemal Begova br. 9. Za više informacija možete posjetiti njihovu web stranicu www.ntsdesign.ba.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.