Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pučanstvo na haparatima...
I ovako se lagano odmotava klupko oko kredita, garancija, imovine i povrata na iste. Compliance Sberbanke tuži Jamnicu zbog garancije a nije provjerila svoje direktore oko potpisa na iste kredite!?
Oni ih tuže, a novci isčezli, ostala jahta i helikopter stari po desetak godina, niko u zatvoru, sve fina i otmjena gospoda.Sve če ovo platiti obični građani.Posebno je zanimljiva Todoričeva sapunica u poduzeću Sarajevski Kiseljak u Kiseljaku, gdje je Todorić preko brkice Tomislava Sliškovića lokalnog HDZ ovca i direktorčića ušao u posjed ove tvrtke za smješne novce, poslije toga Sliškoviću se dodjeljuje plaća od 7000 eura, plus bonusi, napucava se promet,ostalo je istorija
Rusi nek čupaju od njih pare,a i jesu ludi dat nekoj firmi u korumpiranoj državi toliki iznos keša,dali su rukama sada ce tražit nazad i rukama i nogama,a i Bošnje bi trebala da se preispitaju u vezi kladara hrvatskih na prostorima gdje oni žive,i da dva puta razmisli hoš kupit yebenu Jamnizu ili Oazu vodu iz Tešnja,koja ima certifikat da je voda kvalitet medju najkvalitetnijim vodama svijeta
Brat moj sve si u pravu, ali Oaza voda iz Tešnja (plava boca plava ambalaza oblijepljena) je pod vlasništvom tvrtke iz Amerike, pogledaj bar kod na ambalaži, prodali su i ono najbolje, čime se najviše ponosimo..
@Neraaa e to ne znam,šta da se radi,a ko je to prodo??? i jel ta osoba imala pravo na to?? odnosno čija je ta voda?