Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo pametni, ne bismo vam dali nikako da dođete
@anes mozes li nam objasniti malo vise o tvome misljenju.Sto manje banaka na trzistu, manja konkurencija.Banke bez konkurencije koriste svoju moc, mogu da podignu vece novcane trazenja za usluge.Ako nemas mogucnosti da biras, prinudjen si da placas vece troskove.Jeli to dobro ili lose za tebe?Sve banke, bile one strane ili domace gledaju svoje interese.
htjela Rusija na mala vrata postat bitan poslovni faktor u istocnoj Evropi i Balkanu, da mogu jos bolje manipulisat i destabilizovat, pa da im onda EU zavrnula ruku. A nama definitivno ne trebaju, ni Sberbank, ni Gazprom. Jer ko je stavio veto na UN deklaraciju o Srebrenici? Rusija. Zato, zdra'o.
Po naslovu ispada da Hrvatska nije u Evropi.
Hrvati se osvetili za Staljingrad.
srbi nemaju mira ni u jednoj banci
kad pocnu srbi dizat crkavicu
Steta. Ovo je jedna super banka, sa odlicnim uslugama
tome sankcije i sluze, mrš
Dali se povlaci iz BiH meni inace najj Banka i imaju super usluge :(
????