Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj klixE ba pisi na bosanskom..Nismo u Rvackoj..
@stefbjelic Ja nisam razumio to tvoje pisanje pridjeva pocetnim velikim slovom? Pa ako bi bio ljubazan da objasnis svoju nepismenost?
Ali ovo jeste Hrvatska tvrtka u hrvatskom Kiseljaku i banka iz Hrvatske sa sjedištem u Zagrebu
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Novalicu, bjednice rekao si izricito da nece biti preljavanja kapitala iz Bosne zbog krize u Agrokoru, a vidi sta se radi. Siguran sam da sve kada bi propalo nijedna nasa firma ne bi mogla naplatiti putem Kiseljaka i sl.
@OA2 Pa zar nakon ove 3 godine jos uvijek Novalica smatras ozbiljnim covjekom??
Ohooo ide zapljena
Čitam na ulazu u Penny: 100% domaće. Bacim pogled na skladište: Vidima Bugarska, Peštan Srbija, Viega Njemačka, Unitas Slovenija, itd.
šta ovi napisaše niko skontat ne može
ŽIVIO FEBRUAR !!!!!
Samo domace Bingo Pa ce i uslovi i plate biti na EU nivou Ovi strani mogu mozda malo bolje uslove radnicima ponuditi zato sto ih drzave njihove subvencioniraju 50% inace da im nema pomoci od njemacke austrije slovenije i da nema Binga ovdje u Bosni, nasi radnici bi kod njih u marketima u Bosni bili placeni max 200 KM
Pa tražiš strane investicije, ljudi se zaposlili u Kiseljaku i sve. I sad problem
Kad je zadužena hrvatska mogla kupiti bosanske tvrtke onda treba da nam je jasno koliko smo jadni
prije svega Hrvatska je kupila Hrvatske tvrtke (većinom) i Kiseljak je Hrvatska firma
@kraftwerk Uživaš li ti što Kiseljak ima vode, a Sarajevo ne?
I tako Rusija ulazi na trziste federacije
majcica hrvatska prvo ce da konfiskuje od bosanskih hrvata... neka tako i treba kad ne volis svoju zemlju nego tudjina....sta rade nasi dobavljaci... hoce li oni sta naplatiti ili ce im ostati polupane stolice
rusi preuzeli kiseljak i bolje nego susjedi koji su doveli do propasti
koje propasti? Dionice kiseljaka nikad skuplje
Agrokor je samo rezultat Plenkovićeve izjave kako Hrvatska osuđuje Rusku aneksiju Krima. Naravno, u tom lancu, koji će prvo puknuti gdje je najtanji, najjebaće i BiH, odnosno BH firme koje su u vlasništvu ovog hrvatskog konzorcija. Na ovaj način će rusi doći do jedne od najprofitabilnijih firmi u BiH.
@operacija labrador interesantno, vidim da si upucen de nam molim te razjasni kako taj lex agrokor ne vrijedi u srbiji, sta to znaci... nama koji smo laici u tome..
@operacija labrador a zasto mi nismo... i jeli sad kasno
ČOLO ČUVAJ SE ISLAMSKIH EKSTREMISTA #PRAYFORCOLA #JESUICOLA
Sta je " OVRHKA"?!?!?!?!?!?
Unistenje Jugoslavije je pocelo sa Agrokomercom a unistenje Hrvatske sa Agrokorom
Šta kaže BLOGER na ovo ?hahaha