Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko god put im je vrh sto jes jes. Zna svako ko je išao
@LazarouX kako bolan nebio pa vec na dva mjesta je popravka asfalta!?!? Pogledaj dionicu...
Nocu psi hodaju i nije osvijetljeno
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kolko to dodje u RSD? Aaaa nemoRe se placat u stranoj valuti...hahahahaaaaaa
@Norm1 Srbi imaju dve države i dve domaće valute
Novinar da je htio pojasniti cijene-relacije, valjda je trebao napisati i naj duze distance a ne neka sela. Sto komplikovanije to uzbudljivije. Rusko pismo, ne razumiju ni domaci. Kineza pune skole stranih jezika na latinicnom pismu. Ja licno, avion. Rita me zabolje za vase puteve kao izvore pljacke osiromasenog naroda u BiH. Steta, prelijepa zemlja.
Sinoc prosao...spremne rampe u Gradisci, samo jos nisu spustene. Do Kladara izbrojio tacno 49 auta iz suprotnog smijera...jako malo. I ne cudi jer su prava sirotinja, ali ce dobro doci nama iz FBiH dok putujemo po Evropi. Poredjenja radi, na dionici Zenica - Sarajevo mimoidjem preko 400 auta na kracoj dionici.
Moram ici na google da prevedem ove hijeroglife.
@avdo82 koji primitivizam heheh engleski ćirilicom udrite se bekani koji tako razmisljate
Zato ce zandari na svakoj krivini da nisane sa radrima Na magistralnoj cesti. Isto kao sto rade Lasva -Sarajevo.
Ne znam cirilicu, nisu me ucili u skoli hahahahh kakav crnjak
Samo vignette. Nema razloga plaćamo akcize plaćamo dadzbine razne za ceste vraćamo kredit tako da nema razloga za cestarinu nego vignete
Nemam potrebu da vozim kroz RS
Svabe pomjeraju most na autoputu sa ti stuba u stranu 20 m most je dugacak negdje oko 1km . Mi pricamo o steranju asvalta po pravnoj ledini.
Miletov lični put, čak su mu prilagodili i signalizaciju 😂😁 sve je na ćirilicu, to nema ni u Rusiji.
hebo vas cirilica napati se dok procita mjesta
Nije los autoput,samo slabo auta idu
Zasto je sve na cirilici? Jel to samo Srbi tamo voze i zive??
@Zlatan12 Valjda ti je poznato da su u tzv. bosanskom jeziku u upotrebi zvanicno dva pisma, i cirilica i latinica. U skoli ucite cirilicu iz bosanskog jezika kao svoje pismo, ne zbog srba jer njih i nema na casovima bosanskog. Kakav si ti to bosnjak kad to ne znas
zaobilazimo ga u sirokom luku...
@ScepanMahleni sto, jel zeles da se odcjepe pa ih ignorises. to je dio BiH, jel zaobilazis put kroz hrvatsku ?
Na ovom autoputu gotovo da nema saobracaja!
@Vitez bit ce kada se Spoji ovaj iz federacije Samo je pitanje kada hahaha
Kakav je ovo švrakopis, šta piše?
@Butch Tim pismom pisu Grci vec 4000 godina, a dosta slova je identicno sa Vincanskim Pismom koje je jos starije od Grckog, pa ti vidi, dal ce tebi da se svidi, ;)