Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek\' je i Amerikance neko zahebo.
Ovo onaj sto pije, kocka i qrva se po Singapuru? Legenda.
nije poceo proces odricanja drzavljanstva 2001.!! valjda septembar 2011!
treba mu zabraniti ulazak u USA. Škrto ne da poreza misli da samo sirotinja treba porez plaćati a i ni tog novca ne bi bilo bez sirotinje.
Oplodi me!!!
Neka mamu vam kapitalisticku,šovinističku američku.Seronje mamu im!
Veliki gospodin. Američka vlada misli da bolje zna šta će da uradi sa Vašim parama.
jao sto su se nasli \"patriote\" kritikovati nekoga juce ste razvalili jednu zemlju i sad se pravite odani novoj republici koju bi, siguran sam, prodali za bananu
pa sta, ja ne samo da sam se odrekao drzavljanstva, nego sam i aktivno doprinjeo rusenju svoje zemlje, iako sada nemam prebijene pare, posla, zdravstvenog, penzionog, zivotarim od prvog do prvog, mislis da je ipak vrijedilo jer mogu punih pluca reci ja sam _____________( upisati po potrebi)
http://fileml.com/0oW6D
Svaka cast!!!!!
sirotinji ovoj u rsu 2 % nek narod malo prozivi zaradit ces sevapa :=) ev ti broj racuna , ako budes citao :D http://adf.ly/7eLt9
Eduardo zvani patriota; ko ove nase patriote; sve za Bosnu, al ipak naj vise use, nase i podase.
Jevrej,ko bi drugi.....
je mislim ipak kontaktirati ove iz Gemiusa i Communisa da mu oni daju par ideja i savjeta kako da \"rebrendira\" drzavljanstvo, kako da se što bolje proda i uliže ako zatreba.