Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šarović o ekonomiji,...... a svi ostali o politici,.. da se kandiduje za premijera ili predsjednika, mirne duše bi mu dao glas !
sarovic je jedini ozbiljan politicar u bejha, barem ja tako mislim.
@BosanskiiSiin pokazatelj inteligencije jednog naroda...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarovic vidi rjeaenja umjesto problema. Svaka cast.
Nisi razumio. Shvatam. 😊
od nekada okorjelog nacionaliste kojem je paddy ashdown morao pljuske lijepiti šarac se pretvorio u pravog patriotu bih :)
jedini koji radi,bar se meni tako čini
e moj Šaroviću, providno da ne može biti providnije. čuj nema inspektora, pa šta ti rade inspektori preko 50 njih zaposlenih u Uredu za veterinarstvo. vidi se da ti je Dodik naredio da zabraniš izvoz iz Tuzle radi oživljavanja BL arerodroma.
ovaj radi svoj posao što jest jest
Jedini koji radi svoj posao kako treba i šteta da ovakvih nejma još njemu ravnih pa ma kako se zvali tada bi Dudko i ostali ko on bili u misijoj rupi
ovaj covjek stvarno zasluzuje da bude izabran od strane sva tri naroda za predsjednika dok svi drugi pricaju o politici i ugrozavanju on se bori za radna mjesta i ekonomiju BiH
Ovaj čovjek je primjer kako treba voditi politiku. Ne treba ići u Tursku na otvaranje mosta ili moliti predsjednika iste da kaze da će 5 miliona turaka stati uz BiH a kad je trebalo stati samo su njemo stajali bez da ista kazu, ili svaki put kad ti nesto nije po volji provoditi referendume kao neko dijete kojem se ne svidja nacin igre pa se nece igrati i odnjeti ce loptu u kucu pa nece ni drugi. Ovaj čovjek je pravi političar i zaslužuje da mu se ime pominje bez pljuvanje i psovanja.
Nesaljite meso nigdje -mi u bosni smo gladni
Šaroviću moj pričaj o referendumu mani se mesa i paprika
HAj nek i u BiH ima pametnih ljudi ! Nažalost takvi su danas zatvoreni u zoološkim vrtovima ! Nit imam želje da ga zajebavam a i kad bio imao nemam rad čega ?!
Gospodin
Šarovic daleko najbolji i najozbiljniji politicar na politickoj sceni BiH
ako ne izvezu govedinu u Tursku, ko će pobijediti na izborima?
Duduk,babin sin i kagebejovac iz adz
Zavrijeđuje pažnju ovaj čovjek. Da i ostaneš takav, kao što si do sada bio.
Šaroviću govori u svoje ime, a ne u ime Rebublike Srbske... živjela republikaaaa hajmo svi sad.... ne mereeee nam niko nišća , jači smo od sudbineeeeeeeeeee
Sta ti bi??
Čeka te Milorad pod šatorom ...potrči ...dok je mikrofon vruć