Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim Haradinaja, da mu Bog da dugo zdravlje i snagu!
Kontramjere na košpice?!
republika ...misliš da Albancima to nešto znači??jesi glup ko qurac 😂😂😂
90% Albanaca vozi ata na stranim tablama možeš im samo poglabati, zato ti sandžaklije po Sarajevu vozaju auta registrovana u Srbiji i crnoj gori jer je jeftinije a ti im gladiš muda kretenu!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedina prava kontramjera je priznati Kosovo i sve će biti završeno. Očito da su kosovski političari pametniji, naši su govorili da su takse nezakonite i da će biti ukinute, ali ništa od toga. A ni ja ne bih uvozio proizvode iz države koja me ne priznaje i kraj. Nas uvijek čudi kad neko dosljedno provodi odluke, na to nismo navikli, a Kosovo je dosljedno.
Priznajte Republiku Kosovo Čke jedne i biće sve uredu !!!
Razmatranje se ne moze nazvati nekim radom.
Čega je sad Ljajić ministar ? Još nije samo bio ministar odbrane i unutrašnjih poslova. Čudo od čovjeka.
Ljajiću pi3do
Može. Priznajte Kosovo!
Hocete svoju robu prodavsti a zemlju ne priznati. Kosovo radi ispravno. Bil vi drugacije uradili.
BH talibanima je važnije Kosovo od njihove BiH
Ljudi hoce da se priznaju i oni ce ukinuti sve i zavrsena prica
Uvest zabranu prodaje bakljave jedino to mozete.
Dva neprijatelja Bosne da uvode nekom sankcije... Nanen ju qifsha...
Nista ne uvoditi u paketu sa smrdijom
Kosova Repubuljik! Stavite fino izvoz za kosovo a ne kosovo metohija! I rijesen probljem !! Prije ce Srbija priznat kosovo nego Bosna paglu
Sav prpblem je u srbskom inatu i glupostima sto koce BIH kao drzavu da prizna Kosovsku neovisnost.Sve ostale novostale drzave od raspada ex YU su to ucinile a ovdje saka bandoglavih svrba drzi citavu drzavu u saki zbog obicne jedne bizarnosti.
Koje kontramjere? Sta to Kosovo proizvodi? Kosovo je samo leglo kriminala i veliki diler narkoticima.