Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarovicu , smijesan si .
Ovaj covjek je jedini normalan politicar u BiH
Kako nas čovjek šalta u zadnje dvije godine. Molim vas, svi koji ovo pročitate, prosurfajte Internetom i pročitaj te njegove izjave u ovom periodu. Sve vrijeme obećava, da će u najskorije vrijeme usvojiti Energetska Strategija, pa Strategiju Ruralnog Razvoja a sada i ovo. Od svega obećanog, ništa se nije realizovalo. Kada bila kriza sa izvozom jabuka za Rusiju i pokvarenog mesa za Tursku, čovjek se nije javio, jer mu te
Vijesti kvare prosjek i ne želi da se konfrontira sa tim lobijem...
Sarovica za dozivotnog predsjednika BiH.
Šarović je poput ostalih Srba ali barem je dovoljno inteligentan da shvati da smo zarobljeni zajedno i da od toga zeli iskoristiti maximum i ostvariti rezultat. Rezultat je rezultat bez obzira koju zemlju predstavljas.
Pa da nam ovaj sposobni ministar pojasni jednu jako bitnu činjenicu, a to je GMO. Ako smo sve usaglasili za pristupanje WTO, znači da smo usvojili zakon da dozvoljavo promet i uzgoj GMO proizvoda? Gdje je taj zakon?
ako ne osudite zločine,nema ništa od tebe o mektića.proguta će vas postojeća matrica zla.budite hrabri,uradite iskorak
*progutace ili *progutat ce. "proguta ce", zemljo otvori se.
Znamo da BiH ima lijepe planine, neki su i olimpijske. Evo ga danas godisnjica OI. PITANJE KOJE DEFINISE BiH: koliki procenat BiH gradjana zna skijati?
Na Sarovica se vrsi velik pritisak iz oba entiteta al drzi se nekako
BRAVO SAROVICU !!!!
Svetska trgovinska organizacija je regulatorna institucija - ne ideš tamo da trguješ, nego ona vrši monitoring i druge usluge nad trgovinom između tebe i treće strane. (Moraš da uputiš nepismenu SDA talibansku evrosirotinju smrdljivu u osnovne stvari, pre nego što počne diskusija, odnosno češće "diskusija".)
zato si ti ekspert za sva područja
ogradi se od svih zločinaca i izađi na izbore da svi glasaju za tebe