{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sarajevsko naselje Hrasno dobilo svoju Hypo poslovnicu

S
20.9.2011. u 14:07
0
8
Sarajevsko naselje Hrasno dobilo svoju Hypo poslovnicu
0
Sarajevsko naselje Hrasno dobilo svoju Hypo poslovnicu
U utorak, u prisustvu predstavnika lokalne vlasti, menadžmenta Hypo Alpe Adria banke u Federaciji Bosne i Hercegovine i velikog broja stanovnika Hrasnog, svečano je otvorena nova poslovnica Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. u ovom sarajevskom naselju.
Novootvorena poslovnica je 96. po redu poslovnica Hypo Alpe Adria u BiH što je u skladu sa poslovnom strategijom širenja poslovne mreže u Bosni i Hercegovini te poslovnim planovima za regiju Sarajevo.


"Veoma mi je drago što sam danas ovdje sa vama jer je i ova poslovnica u Hrasnom, dio naše poslovne vizije i ispunjenja obećanja da ćemo biti s vama, uz vas, za vas. Tržište BiH i okruženje u kom poslujemo, doživljavamo kao veliki izazov. Klijenti su naša motivacija da u skladu sa našom poslovnom vizijom budemo još kvalitetniji i konkurentniji i da se dokažemo u tržišnoj utakmici", rekao je Mirzet Ribić, zamjenik direktora Hypo Banke prisutnima na otvaranju.

Hypo Alpe-Adria-Bank, u toku svog desetogodišnjeg poslovanja u Bosni i Hercegovini, mnogo puta je pružila ruku prijateljstva zajednici u kojoj posluje. Tako je prilikom otvaranja poslovnice u Hrasnom uručena donacija Centru za vaspitanje, obrazovanje, radno osposobljavanje i zapošljavanje djece sa poteškoćama u razvoju, djece oboljele od autizma i cerebralne paralize "Vladimir Nazor" u iznosu od 3.000 KM koju je u ime centra primio direktor Zulfo Ahmetović, a donaciju je uručila Amra Hodžić, voditelj poslovnice Hrasno.


"Zajednica u kojoj poslujemo, kao i naši klijenti, su uvijek na prvom mjestu. Upravo zahvaljujući ovakvoj poslovnoj strategiji i novom menadžmentu, pored širenja poslovne mreže, obogatili smo štednu, kreditnu ponudu kao i programe lojalnosti; u segmentu malih i srednjih poduzeća i obrtnika, uveli atraktivne dugoročne kredite sa veoma povoljnom kamatnom stopom, ponudili kratkoročne kredite za financiranje izvoza, i na takav način dali puni doprinos našim klijentima da posluju konkurentno u tržišnim uvjetima, ali i pojedincima da realiziraju svoje planove, što je osnova za našu dugoročnu suradnju", istakao je Herbert Walzhoffer, izvršni direktor Hypo banke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: