{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sarajevsko naselje Hrasno dobilo svoju Hypo poslovnicu

S
20.9.2011. u 14:07
0
8
Sarajevsko naselje Hrasno dobilo svoju Hypo poslovnicu
0
Sarajevsko naselje Hrasno dobilo svoju Hypo poslovnicu
U utorak, u prisustvu predstavnika lokalne vlasti, menadžmenta Hypo Alpe Adria banke u Federaciji Bosne i Hercegovine i velikog broja stanovnika Hrasnog, svečano je otvorena nova poslovnica Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. u ovom sarajevskom naselju.
Novootvorena poslovnica je 96. po redu poslovnica Hypo Alpe Adria u BiH što je u skladu sa poslovnom strategijom širenja poslovne mreže u Bosni i Hercegovini te poslovnim planovima za regiju Sarajevo.


"Veoma mi je drago što sam danas ovdje sa vama jer je i ova poslovnica u Hrasnom, dio naše poslovne vizije i ispunjenja obećanja da ćemo biti s vama, uz vas, za vas. Tržište BiH i okruženje u kom poslujemo, doživljavamo kao veliki izazov. Klijenti su naša motivacija da u skladu sa našom poslovnom vizijom budemo još kvalitetniji i konkurentniji i da se dokažemo u tržišnoj utakmici", rekao je Mirzet Ribić, zamjenik direktora Hypo Banke prisutnima na otvaranju.

Hypo Alpe-Adria-Bank, u toku svog desetogodišnjeg poslovanja u Bosni i Hercegovini, mnogo puta je pružila ruku prijateljstva zajednici u kojoj posluje. Tako je prilikom otvaranja poslovnice u Hrasnom uručena donacija Centru za vaspitanje, obrazovanje, radno osposobljavanje i zapošljavanje djece sa poteškoćama u razvoju, djece oboljele od autizma i cerebralne paralize "Vladimir Nazor" u iznosu od 3.000 KM koju je u ime centra primio direktor Zulfo Ahmetović, a donaciju je uručila Amra Hodžić, voditelj poslovnice Hrasno.


"Zajednica u kojoj poslujemo, kao i naši klijenti, su uvijek na prvom mjestu. Upravo zahvaljujući ovakvoj poslovnoj strategiji i novom menadžmentu, pored širenja poslovne mreže, obogatili smo štednu, kreditnu ponudu kao i programe lojalnosti; u segmentu malih i srednjih poduzeća i obrtnika, uveli atraktivne dugoročne kredite sa veoma povoljnom kamatnom stopom, ponudili kratkoročne kredite za financiranje izvoza, i na takav način dali puni doprinos našim klijentima da posluju konkurentno u tržišnim uvjetima, ali i pojedincima da realiziraju svoje planove, što je osnova za našu dugoročnu suradnju", istakao je Herbert Walzhoffer, izvršni direktor Hypo banke.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: