{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Mostar: Otvorena nova poslovnica Privredne banke Sarajevo

F
23.6.2011. u 16:13
0
1
Mostar: Otvorena nova poslovnica Privredne banke Sarajevo
0
Mostar: Otvorena nova poslovnica Privredne banke Sarajevo
Privredna banka Sarajevo d.d. Sarajevo od danas je bogatija za još jednu poslovnicu u Mostaru, koju je u prisustvu klijenata, predstavnika institucija i lokalne zajednice svečano otvorio gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, saopćeno je iz te banke.
"Svakodnevnim unaprijeđenjem usluga nastojimo zadovoljiti potrebe naših klijenata te pratiti trendove u bankarskom sektoru. Ovo je ujedno i pokazatelj uspješnog širenja naše poslovne mreže", poručila je Azemina Golo, v.d. direktora PBS d.d. Sarajevo, dodavši da su stanovnicima Mostara sada na usluzi dvije poslovnice u gradu.


"Raduje nas što će u prostorijama novootvorene poslovnice, u Ulici Mostarskog bataljona 27, građanima biti omogućena brža i kvalitetnija usluga. Mi ćemo nastaviti s kreiranjem proizvoda i usluga koji su od značaja za brojne klijente koji su nam poklonili svoje povjerenje", istaknuo je Nusret Čaušević, predsjednik Nadzornog odbora Privredne banke Sarajevo d.d. Sarajevo.

U saopćenju se navodi kako je Azemina Golo, u ime ove banke, uručila novčanu donaciju Centru za djecu i omladinu sa posebnim potrebama Los Rosales u Mostaru.


"Na taj način Privredna banka Sarajevo d.d. Sarajevo je željela olakšati svakodnevicu 165 štićenika ovog centra starosti od tri do 55 godina. Banka je, također, otkupila i predmete od drveta, keramike i gline, koje izrađuju štićenici Centra, koje je na svečanom otvaranju filijale darovala zvanicama", navodi se u saopćenju Privredne banke Sarajevo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: