Otvorena nova poslovnica
0

Moja banka od sada i u Goraždu

Sarajevo-x.com
Moja banka otvorila jučer je novu poslovnicu u centru Goražda. U prisustvu poslovnih partnera, predstavnika javnog života, klijenata i medija poslovnicu su svečano otvorili ministar finansija u Vladi BPK Muhidin Pleh, načelnik općine Muhamed Ramović i rukovodilac poslovnice Mirsad Žuga.

"Poslovnica u Goraždu će sigurno doprinjeti razvoju poduzetništva. A ja se nadam da ćemo zajedno s građanima doprinjeti razvoju zajednice. Krenuli smo malim koracima ka velikom cilju“, rekao je direktor Moje banke Edin Muftić tokom ceremonije otvaranja poslovnice.

Otvaranje poslovnice Moje banke u Goraždu predstavlja značajan iskorak za Bosansko - podrinjski kanton. Banka može doprinjeti na razvoj lokalne zajednice, a dodatna garancija za to je i pripadnost poslovnom lideru koji okuplja firme ASA-e i Preventa.

"Otvaranjem ovog objekta Goražde dobija modernu poslovnicu koja je projektovana po najnovijim standardima Moje banke. Tokom projektovanja poslovnice vodili smo računa o detaljima kao što je vitraž u stropu ili citati na zidovima, a sve u cilju kreiranja topline prostora kako bi se klijentima boravak u banci činio što ugodnijim“, dodao je Žuga.

Banka je obezbijedila nova radna mjesta za mlade i ambiciozne ljude koji svojim radom mogu doprinjeti prosperitetu ovog kraja. Moja banka svoju kreativnost nije usmjerila samo na ovaj objekat već je za građane preuredila park, kao buduće mjesto okupljanja Goraždana.

"Našim klijentima kako postojećim tako i budućim nudimo stabilnost, sigurnost, efikasnost kao i konzistentan kvalitet usluga, te im obezbjeđujemo brzinu i jednostavnost u upravljanju vlastitim računima“, zaključio je Žuga.