Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najskuplje aerodromske taxe u Europi!!! 170 KM po osobi/po letu...pa kao da imaš apartman na aerodromu!!! Tesla u BG 10 EUR!!! Drugi nam kontrolišu nebo a mi plaćamo!! Milion putnika x 170 KM = 170,000,000 KM zarade na taxama, više od BHT.
@Idol Takse su 55 maraka od kojih 20 ide za Tz i Mo. Neke kompanije poput Wizza i flydubai imaju posebne subvencije i niže takse. Naplaćuje se samo u odlasku, znači otprilike polovini od tih putnika. Dok se apsolutno slažem da jesu dosta visoke, bilo kakva novost o ukidanju ovog dijela za ostale aerodrome bi bila skandal na Klix komentarima.
@zanimljiv cesto letim i svaka moja karta je sa ovom cijenom taxe. Ako je sama taxa 55 KM za šta plaćam dodatnih 100njak KM?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li Banja Luka nešto slično organizovati za stotog putnika u godini na relaciji za Beograd. :DDDDD
ne znam cime se radujete - ja kad pogledam onaj ekran sa letovima dobijem dojam da sam u nekom Turskom gradu poput Kayseri ili nesto slicno -- let za Minhen, let za Bec, let za ZG/LJ i to je sve - ostalo sve prema istoku... eh moji SDA Talibani. I Pristina je bolje povezana sa Zapadom od Saray-balada
Da, zašto ne kažu da imaju jednu od najskupljih aerodromskih taksi u Evropi.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
...da je nagradu dobila kakva muškarčina, ja bi ga nagradila još nečim...
mene kad bi izvukli,,dobio bi nagradu da kopam 100 metara kanala
Namjesteno ovu mora da kara neko od uhljeba
Takvih kretena poput tebe puna Bosna, zato i jest ovako stanje. Šupchino jedna!
Sta je nagrada???
I ovo je vijest? Pa aerodrom Trebinje još ljetos premašio milijun putnika.
Aerodrom Trebinje još nema putnike. On ima simpatizere...
Gdje je guzna sa jucerasnje slike?
ovu znam, babo joj u sda ima neku poziciju
Ostavimo na stranu Zagreb i Beograd koji su u svemu i svacemu 50 godina ispred Rajvosa - ono sto je alarmantno je to da se Bosnje raduju ovome a Pristinski (PRISTINA - KOSOVO) je taj broj vec prekardasila prosle godine.
Pristina je infrastrukturno odsjecena od ostatka svijeta, pogotovo zapadne Evrope, zato im se vise isplati letjeti nego ici autom. Pristina je jedini aerodrom u drzavi (Bosna ima 4), plus Pristini gravitira dobar dio Makedonije i Sandzaka zbog blizine. Tako da i nije cudno sto Pristina ima veci broj putnika :)
I sta je pjesnik htio da kaze, nadam se da ce prištinski ispratiti u skoroj buducnosti deset miliona putnika, nije valjda da si pomislio da smo mi ljubomorni na bracu albance...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hebote aerodrom u Tivtu je jos u leto ispratio milionitog putnika
@burek1je1od1sira I Beograd 5 milionitog.. A Bosnje se raduju..
za 5 godina banjalucki aerodrom ce imati veci broj putnika od sarajevskog....niko nece zeljeti da dodje u fekalistan....mozda se to i prije desi ako pocnu po evropi nevolje sa muslimanima....
@Bokohara1 ...vise nego onaj na vlasicu....:)