|

Sarajevski aerodrom ima novu web stranicu, dostupni prenosi uživo s terminala i piste

Sarajevski aerodrom ima novu web stranicu, dostupni prenosi uživo s terminala i piste
130
Klix.ba
17.5.2019. u 09:54
63
komentara
130

dijeljenja
Sarajevski aerodrom ima novu web stranicu, dostupni prenosi uživo s terminala i piste Foto: Screenshot
Međunarodni aerodrom Sarajevo unaprijedio je izgled svoje internet stranice, što je još jedno osvježenje u sklopu proslave 50 godina postojanja ovog aerodroma.
Nova stranica uključuje i mapu destinacija, upute kako doći ili putovati dalje s aerodroma koristeći se autobusom, taksijem, automobilom ili rent-a-car uslugama.

Također su dostupni i prijenosi uživo sa tri kamere, dvije postavljene na terminalu B i jedne na platformi. Stranica uključuje i druge korisne informacije kao što su ugostiteljska ponuda, parkiranje na aerodromu, kupovina u free shopu...

Novo unapređenje je još jedan korak ka stvaranju modernog poslovnog okruženja sarajevskog aerodroma u skladu s evropskim i svjetskim trendovima i najnovijim tehnološkim dostignućima.

"Dočekujemo vas od 1969. godine", piše na početnoj stranici gdje su putnicima dostupne informacije o redu letenja, dolascima i odlascima aviona te online prodaji karata.

Podsjećamo, radovi na izgradnji Međunarodnog aerodroma Sarajevo počeli su 1965. i konačno 2. juna 1969. aerodrom je zvanično otvoren.

Sarajevski aerodrom bilježi kontinuirani rast prometa iz godine u godinu. Pokretanje nove internet stranice je još jedna aktivnost u sklopu projekata dogradnje, unapređenja i povećanja svih aerodromskih kapaciteta i kvaliteta.
Prijavi grešku


Komentari (63)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...