Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REVOLUCIJA....
Deku bosnjo na sebe uz pink i motani duhan,krezubi bosnjo nisi bolje ni zasluzio..ne zaboravi janje okrenuti za 1maj dok iz benge vristi Jala i Stoja,ovo ono..
Čim je malo zahladilo odmah poskupljenje. Svašta.
Eto, htjela Bosna biti samostalna država..."ne mere", mala brate...
poskupi nafta ovi dignu cijene ,poskupi gas ovi dizu cijene sad ce toplane pratiti i cijene u lidlu i primarku i nama ce prodavat suplju kako se mora pratiti trend.
napisao sam 1000 puta ovdje, nije zgoreg još jednom....sarajlije su naj najveće pizde bez truna o građanskoj svijesti i buntu. wannabee građani, u biti zaostali ko rumuni, željni netalasanja, arapskih čmarova i nargile. fuj
Samo ih cekam...mogu odmah rezati cijevi sto se mene tice!!!
Haračlije, ako ništa drugo ne mogu kao pojedinac uraditi, mogu makar da Vas kunem, Dabogda umirali a ne mogli umrijeti, raspadali se na paramparčad majku vam j...m oni vašu lopovsku, na 58 kvadrata stana, plaćam godišnje 1200 maraka grijanja. Pa jel to realno pič..a vam materina.
To Abdulaše Skako samo SDO!
Ama ne mogu da vjerujem....pretpostavljam da je nakon višemjesečne analize neke eminentne "Ekspertne grupe" donesena ova po vladajuću oligarhiju bolna i teška odluka.
Imate mahanje od mene odjavljujem se sa CG uskoro samo da mi projekt završe.
Mi,koji ne radimo, koji imamo minimalce, mi kojima plata kasni po nekoliko mjeseci, moramo placati preskupo grijanje u Sarajevu i sada, a pogotovo kada poskupi. Uposlenici Toplana imaju i te kako dobre plate i jos ce imati vece najavljenim poskupljenjem. TREBAMO NE PLACATI RAČUNE, to je moj prijedlog, da se svi solidarisemo!
A sada spektakl. Ako ne upali obaranje vlasti u KS kupovinom poslanika u skupštini onda ima plan B. On se zove PLIN ili GAS. Treba dati podršku vladajućoj večini u protivnom vratiće se isti oni koji su nam sve ovo i zakuhali.
Neka, samo povecajte. Krezuba stoka koja je izglasala SDA bolje i ne zasluzuje. Sto se mene tice, povecajte za 100%.
ma vracaj se na ugalj da se pogusimo sve nema boljeg rjesenja
Uzet ce nam dusu
Volio bih znati koliko ih placa grijanje na vrijeme.