Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevsko je zaista jako dobro pivo. Broj jedan od domacih. Zao mi je sto nasi Bosanci i Hercegovci piju uvozna piva. Ako nista nek Bosnjaci i Hrvati piju Sarajevsko, Tuzlansko, Preminger, a Srbi Nektar. Ostaju pare u BiH. Vise radnih mjesta.
Preporuke od sarajlije: Smanjiti kiselost a poboljšati kvalitet svjetloj pivi, smanjiti slador tamnoj pivi a onoj skupoj Premium smanjiti cijenu...
provala za provalom, provalica
Ako su ove cetiri slike, odnosno ono sto se vidi na njima, sve sto je mogla pivara za svoj ljubilej, onda je sasvim jasno zasto uvozimo toliko piva.
divi vlaskih komentara! ne valja im kad bosnjaci piju ,a ne valja kad ne piju,ne znaju sta bi prije!
Šta će kod bošnja radit nego fabrike alkohola i kladare :D
Mozda nije najbolje ali najbolje zvuci. 😊
@Libertino pa ti saspi u uši onda
Radi Turaka ispade i ovo Islamska Tradicija ...tobe jarabi ... taman kad se i pocelo Tursko Carstvo raspadati.
pieeem svaki dan klipaču sarajčicu u sarajevskopub sa zekom