Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zainteresovana publika drka po fonu...
@prviiposljednji jesi li to pek´o?
@TheGrande napusi se khurca i najedi se ghovna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lagumdžija ko šlagiran...
Sve same prodane duše. Duhovni čemer i jad. Ni vlastiti jezik ne govore kako treba, a "busaju" se američkim, debilnim krilaticama. Žene kriminalaca... Sinovi tajkuna... Pod raznim krinkama i iza paravana uspješnih, poslovnih ljudi..... JEZIVO.
LUDOM RADOVANJE, A OVOM BRADICI IZ PRVOG SAFA RADOVANJE. KAKVA SARAJEVSKA INOVACIJA I BIZNIS LOGIKA, TO JE DRUŠTVO FAMILIJARNOG MINDERA, ROĐAKA I KVAZI PATRIOTA IZ MINHENSKIH BRIGADA KOJI SAMO GLEDAJU GDJE SE ŠTA JOŠ MOŽE KLEPITI I HAJROVATI UZ NEZAOBILAZAN OSMJEH I OPROST NA ĐUMI.
Denis Zvizdić poznat po izjavi ,,Ono što je iza nas iza je nas a ono što je ispred nas ispred je nas a mi smo sada tu gdje smo tu ..." Seronja koji nikada nista konkretno nije rekao a kamoli pokrenuo na forumu o nekakvom poduzimanju i inovacijama ahihihihihihihihihihihihi :)
Poturice drzite se vi bolje bilborda i dzamijama
Felix Sturm je glup ko krava... Mujo i Haso su intelektualci za njega
Zaspa mali bokser...
SDA kurtončine
JESU LI OVO ZPIZDIC I LAGUMDZIJA PRESLI U INOLOVATORE.....JADNA NASA PERSPEKTIVA..
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA JOJ ELITE HAHAHAHAHAHHA KOJI JAD I BIJEDA GDJE JE BAKIR,ZUKIC,NOVALIC,HASAN CENGIC FAHRO HAHAHHAHA
e moji poturice, vi ste komedija :))))
@RBIHsePOSEREnaRS2 Blizu čega??? Blizu gomile degenerika koji svojim perfidnim jezicima ispiraju mozgove, a zarad vlastitih profita?! A još juce "iskocili" iz mulja ....
Felix Sturm doso na biznis forum axaxaxaxa sve sto zna je da cacka po telefonu
Upitajte Lagumdziju koliko je za posljednje dvije godine njegove vladavine iz budzeta izdvojeno za inovacije? A možete i Zvizdića, koliko je u ove skoro dvije godine vladavine njegove stranke izdvojeno za inovacije?
- To su sve genijalci, naši uspješni kriminalci.