Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li tko stati ukraj kriminalu na taksi stajalistu na aerodromu?
Jedne prilike zaustavih taxi na autobuskoj , trebala sam na Bascarsiju. U medjuvremenu me neki stranac upitao za hotel na Bascarsiji, posto je imao kofere rekoh mu da podje sa mnom taxiem i da cu ja platiti jer svakako idemo istim putem. Taxista kada je skontao da je stranac i da ima samo eure ,htjede da mu naplati duplo, kada sam mu rekla da nece on platiti ,izgalamio se na mene, kao nisam normalna, sad je izugbio duple pare .od tada strogo izbjegavam Sarajevo taxi
Ne dam marke ovim krkanima iz Sarajevo taxija pa makar pjeske isao kroz citav grad
Kakav Sarajevo taxi ba ? 70 posto sve idioti, kulture nema, plus 40 otvore prozore, zao im klime, itd itd... Samo zuti taxsi ili crveni
Odron od ljudi. Žali bože što na krovu imaju ime grada. Ne mogu dokučiti jeli gore njihovo ponašanje, bahatost, glad, kukanjava, otimanje, seljakluk, miris znoja, zadah, šuplja priča, arogantna vožnja, izbor garderobe, muzika u kolima ili posao, licenca koja ide sa 'kralja na sina', koje im je krvnim dekretom ostavio u amanet njihov doživotni predsjednik udruženja. Doduše, ruku na srce, plate 50 Km poreza mjesečno pa im se može.
Djaba kad 80% stanovnistva nema mastercard
I kako cu dobiti racun za voznju?
Kad ce UBER? Do kada da nas pljackaju s najskupljim taxi uslugama na planeti?
Haj ne serite ne deremo mi samo turiste,gdje god sam otišao oderali su me,a posebno hrvati!!!
@MUP_KS ti si lud sto im dozvolis da te deru. Mene ne mogu zajebati u Turskoj i Egiptu, gdje su majstori, a da me zajebu nasi levati.
Jedne prilike davno je to bilo, uzimamo taks
Jedne prilike sa taksi standa na Bascarsiji uzimamo 2 taksija do Ilidze do istog hotela i jedan taksi je naplatio 8KM vise od drugog... znaci sa iste tacke do iste tacke.
Nisu svi ni Sarajevo taxisti tako losi. Generalizacija je bas glupa. Nekad cete naletiti na “insana”, a nekad na kabadahiju.
Prvo što svaki turista mora da nauči od Bosanskog jezika kada dođe u Sarajevo i ako hoće da se vozi sa Sarajevo taksijem je " Upali taksimetar " , haha.
Sarajevo taxi izbjegavati u sto vecwm luku.
dok im Uber klizeci ne ulti.
Sarajevo Lopovi