Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dinara nemate u džepu i samo pametujete .dabogda vam djeca radila kod žutog taxija
glabajte ga svi sto ste protiv sa taxija
Svaka čast Žutom taxiju!!!!!!!! Sarajevo taxi su samo lopovi i prevaranti samo kradu. Svi od sarajevo taxija vozaju skupa auta i opet im nesto nije dobro šta više želite!!!!!!
Sarajevo taxi naplatio uslugu musteriji aerdrom-vogosca 120km.Dosli ljudi iz italije da obidju familiju a bio smrtni slucaj u porodici pa kao da je stavio kvasca u taximetar da toliko skupo naplati uslugu.
PUSI GA RAJVOSA TAXI
Konačno, dosta je protektorata. Tržišna ekonomija na dijelu.
Sarajevo Taxi je udruzenje kretena i idiota, neka se dobro napuse kurca govna odvratna !!!
neki dan ulazim a u sarajevo taxi a unutra dimna zavjesa. frajer ga bas zapusio. to me gusenje u smradu kostalo 10 km. ma nije cijena tolko u pitanju kolko jedna okorjela bahatost, a da ne govorim u kakvim sam se krntijama vozo. prljavo. isto kontenjer s auspuhom
Sarajevo taxi je dno dna. Najgori taksisti i najgora usluga. Sramota je sta rade na autobuskoj stanici i na aerodromu. Popravite se ili propadnite! Musterija ste puno odavno izgubili. Svaka cast Zutom taxiju i Crvenom. Haris Otoka
o cjenam se trba da donese odluka na nivou kantona tj. opstine ta bi trebala da vazi za sve poduzetnike,kao sto to slucaj svugdje u evropi.
Fujjj jadovi, lopovi, nehljebovići... Gade mi se već godinama, a ovo je samo još jedan novi razlog za to.
STA JE SA TAXISTI.. KRIVO VAM JER VAM ZUTI TAXI KRADE MUSTERIJE... NABIJEM VAS NA KITU LOPOVSKU...
Ma ne bih se vozio sarajevotaxijem ni da je djaba.
puna podrska za Zuti taxi.Nikad nisam dozivjela neugodnosti kojima sam toliko puta bila izlozena u Sarajevo taxiju.Toliko puta im ostavim po cc pola marke da mi ne vracaju kusur ali Boze ako ja nemam 2o feninga da dodam(covjece student sam)onda mi djubre seljacko ogavno zna i da opsuje.Necu vise u zivotu uci u njihov pisljivi taxi,kreteni odvratni,mahalci obicni.sto se tice Zutog,bezbroj je slucajeva gdje su izlazili u susret i bili prijatni!U Sa-taxiju ima izuzetaka ali vecina je sljam obicni.Zivjela trzisna ekonomija!
Zasto ovi kriminalci iz sarajevo taxija se prvo ne obracunaju sa lopovlukom u vlastitim redovima, kao npr. neukljucivanje taksimetra na aerodromu, vozanje stranaca okolnim putevima cime blamiraju nas grad i drzavu, odbijanje kratkih voznji i slicno umjesto da se bune protiv konkurencije. Taksista Zutog taksija mi vratio mobitel vrijedan KM 300 kada sam ga posijao u taksiju. .