Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objasnite im da je citav maj prosjecna temperatura bila 12 stepeni u Sarajevu i da je HLADNO. Racune ce uredno poslati naravno...
Ma boli Berina kiki i za tebe i za mene i za citav KS....najgori direktor u istoriji kugle zemaljske vjeruj mi.
Trebamo ih svi kolektivno tuziti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a da malo upalite grijanje, smrzavamo se
e više s ovim maskama cirkusa , budalaština prava
Od mene mogu dobit K U R a C sljede mjesece trebamo svi bojkotovat placanje grijanja
Koja podrska, da se smrznemo?! Da sam se vec halalio pola slijedece plate jer ne ugasih grijalicu u maju. Sve lopovi.
Slovenija je dala svojim građanima turističke vaučere od 200 eura! Šta će dobiti građani BiH od SDA, HDZ i SNSD lopova!? Od šake, do lakta će da dobiju!
Ovaj mali lopovcic teze popusta fotelju od Novalica ili onomad sestorke u KS. Leti u ovo dan-dva ali ne odustaje od lopovluka do zadnjeg daha. Sreca da nije duze trajao grijali bi se naredne sezone na ono s prvim slovom 'z'....zdrvima
TUŠ, SCT u najavi...ne treba im vjerovati ni kad darove nose! PETEOL se vec motao oko toplana, a sada je u podrsku stigla u ambasadorica. Ocito Alagic nije bio zadovoljan ponudjenim %, pa da se malo 'pogura'.
Brate mili, bas je hladno,stalno sam pod dekom
Toplovod TE Kakanj - Sarajevo? Mislim ako ne mislite to raditi, onda treba gasiti termoelektranu Kakanj jer nam nije potreban na taj nacin izvoz struje, struja proizvedena u termoelektrani nije pozeljna jer se placa plucima i zivotima nasih gradjana, prema tome ako nema toplovoda, termo-elektrane se trebaju gasiti.
SAMO ME JEDNA STVAR ZANIMA, KAD CE TE SE VI SJETITI I GRADITI GASOVOD HRVATSKA, BRCKO, TUZLA, ZENICA, KAKANJ, SARAJEVO, MOSTAR, HRVATSKA I POGOTOVO TOPLOVOD KAKANJ SARAJEVO? TO STE VEC TREBALI DAVNO NAPRAVITI.