Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hejteri na aparatima
Vode nemate, kako će te napuniti taj bazen, koga vi kažete sami sebe, poludjeli ste od smoga
Dobrinjo najdrazaaaa!!! samo stavite cijene 15km da zabranite djikanima i seljacima nekim.
Dobrinjo, najjaca si u drzavi trenutno. Infrastrukturno može svako naselje u BiH da nam ga poglaba, onako momački.
sacekajte prvo da se izgradi da ne bude suplja !
Ovaj sportsko rekreacioni vrijedi kao desetina nekog sportskog centra u opštini Centar 😄
kolko to kod nas sve dugo traje, prije nego stoka pocne odvaljivat, pisat se oko toga, i meni najdrazi Rulof da baci svoj potpis. Obje mu ruke polomit, na 5 mjesta svaku, ko god posara ista.
Zakonom treba zabraniti Općinama da se bave izgradnjom ovakvih objekata !!! U izgradnji napune vlastite džepove, pa formiraju javno preduzeće, zaposle armiju stanačkih uhljeba(glasača) i onda godinama stvaraju gubitke !!! Bazene treba dati u KONCESIJU najboljem ponuđaču !!! Nije najbolja ali je Transparentnija metoda !!!
Ma sta ce nam ovo :) samo treba posrat sve :) Odlicno samo gradite ba i gradite jos vise i brze.
Gradski prevoz u raspadu !!! Redukcije u snadbjevanju vodom svakodnevne !!! Zagađenost enormna !!! Ali ima novca za BAZEN (čitaj UNIGRADNJU) !!! Nisam protiv BAZENA !!! Ali imali ovdje logike !!!
@dulekrele Bolje ti pristaje ovaj drugi dio nadimka !!!
Hoce li biti čiste have?
izgleda dobro http://lajker.com/upozorenje-opasne-krivine-ispred-vas/
A kolika ce cijana biti? 😆😆😆
Bas ce biti zanimljivo gledati sportiste sa gas maskama..
Samo nek se gradi:)))
Sve je skoro super ali ne vidim ovdje djeciji bazen izuzev ako to nije ovaj drugi ovalni. Također bi mogao biti jedan sa dubinom 1,20 za početnike plivače i slabije plivače.
Opet vam mažu oči Bošnje, ko će napuniti taj bazen vodom, gladni ste i žedni u dim i smogu