Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Kada je tako vrhunski dobro, kako ovo zvuči, pazi samo naziva manifestacije, stide se nasega jezika, zašto ti ti AMERE BUKVIĆU ne odeš u privatnike u ovakvoj državi. Djeco dobro skontajte šta radite sa ovom bandom sto ne prezaju kako i na koji način sebi namaknut i oprat novac.
Gdje su sada i st arade psiholozi , da samo moje provjere ove navode o kojim pricam. Neka provjere sve dosadasnje pobjednike, ovakvih cirkusa, ono sto ih je zivo ostalo . Samou ovoj zemlji u ovakvim IGRAMA, ne znaju koliko su sretni oni sto izgube i ne pobjede. Ne dobijajući nista spasavaju svoje buducnosti i zivote. Ako si dobar NAUCNIK; INOVATOR ili STRUCNJA u poslu i stvaralastvu, ne znači da si dobar direktor i rukovodilac poslovanja, a to su dva razlicita pojma, totalno.
Niko pojma nema u st aulece uovakvoj zemlji registrujući firmu na ovakav način. pare maznu najviše propali direktori koji su unistili firme , a ovdje se pojavljuju kao stručni edukatori i on dobije 10.000 KM , da tebe kao edukuje a ti kao poduzetnik dobijes ćunu. O tome koliko je ovo ozbiljan projekat , dovoljno govori da ga vodi Zenit Djozić, koji je extra lik , ali za zajebanciju i isprdjivanje sa narodom. Oni se zabvljaju u prevodu mladalačkim umovima i životima.
Ovo je marketinskaemisija za pravljenje socijalnih slucajeva koji okoncaju suicidom. Zdravom i normalno uvale 2-3.000 KM i nagrade ga registracijom firme. Dok se covjek osvjesti u dugu za poreze, doprinose 10.000. Priskoce u pomoc, bak a, deka, mama,tata i sv familija jedni drugim zirantii suduznici.kada biznis propadne, niko ni skim ne prica, Djete skonta da je glavni krivac njegov biznis plan ,i moralno se ubije, objesi, poludi ili u najboljem zanogeta u Njemacku i izgubi mu se trag.
Bullshit Challenge 2019. Navali narode, dok ima donacija. Samo treba glumit da ko nesto radis, daju EU filantropi, odbija im se od poreza.