Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Kata iveljic , znam je licno , sindikalac iz DITE , poslije Osmica, ona je djubre nad djubretima,pitajte je koliko primanja ima od 2000 godine i sta je uradila za ditu a posle Sabaskica i za hemijsku industriju prije svega to je jedna polupismena zena koju su dali kao po kljucu kao hrvaticu za sindikalca dite i hem. ind.Hemijska industrija u cijeloj BiH je unistena i nestala a Kata i dalje prima li prima debelu placu sindikalca.DNO DNA OD ZENE.
ovi sindikalci 20 godina samo kukaju a po 3-4 milje mjesečno i nikako da se promjene
Koga to uopće interesuje.
Sad ce se javiti samostalni sindikat budzetskih radnika, jer ih stalno korisnici poratala klix.ba prozivaju
"Kazala je predsjedNca" 😜
---Stanje u privredi i realnom sektoru u FBiH krajnje zabrinjavajuće Ma ne berite brigu, kad svakako živimo u virtualnom svijetu, gdje je važan samo broj otvorenih i funkcionalnih bogomolja ? Na kredit MMFa kojeg će vratiti Svevišnji, pa nek o tome brine, JEL TAKO. A u slučaju nereda sve su pare odavno oprane i iznesešene van BiH pa će vlast samo otića za parama !!! A vama naravno ostaju svi dugovi da O NJIMA BRINETE BRIGU !
Sindikalci su zajedno sa političarima krivi za stanje u privredi...zašto sindikat ne organizuje generalni štrajk jer jedino tako, masovnim protestima radnici mogu ostvariti svoja prava, mogu se razbit uvozni lobiji...kad sve bude radilo i penzionerima će biti dobro, nema tu puno mudrosti...
kemičari, vama je bolje i isplatnije početi se baviti uličnom farmacijom
eno vam izbora se pa se zalite.
dajte nesto novo recite. ovu pricu slusamo 20 godina
Hvala što ste nam rekli, nitko još do sada nije istupio na ovakav način, sarkazam naravno