Uzbune zbog dugova i budžeta
0
SAD-u prvi put u historiji snižen kreditni rejting
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svakoj imperiji koja sije zlo dodje kraj
a koji je rejting bosne zzz + ?
Ti si jarane izgleda neki veliki ekonomist,da nisi dobio Nobelovu nagradu za ekonomiju. Ti izgleda mislis da Evropa,Kina,Brazil i ostale zemlje nemaju vrhunskih ekonomista. Naravno neko ce pusit,da li ce biti debele cigare ili nesto drugo to ce se vidjeti.
kataklizma kapitalizma
samo glup i neobrazovan čovjek može prižaljkivati ekonomske probleme države koja čini 50% ukupne ekonomije svijeta. Zar niste ništa naučili iz protekle dvije-tri godine kad kad su finssijski problemi kulminirali. Zapitajte se šta se desilo sa vašim realnim dohocima od tada, a šta se dešavalo do tada. Do 2007-2008 realni lični dohoci su rasli (možda sporo, ali ipak su rasli), a od tada su u padu i to rapidnom, a inflacija polako jede dohotke. Razilislite šta će se desiti vašoj djeci ako se nastavi pad tražnje i potrošnje u Americi? Oni će manje uvoziti, a svi ostali će manje izvoziti uključujući i EU pa i samu BiH, to će značiti smanjenje tražnje i za našim rabama i naravno manje naše dohotke i što je još gore slabije šanse za oporavak, zaustavlanje rasta, odnosno, pad izvoza i pad prihoda. Đe vi živite, da niste možda na Marsu? Da li ste uopće čuli za globalizaciju? Da li Vam je konačno jasno da je kompletan svijet međuzavisan bez obzira na vašu slabu obrazovanost.
samo se vi sprdajte meni uopste nije drago da im doddje kraj radije da oni budu svjetski policajci nego svjetska anarhija ili nedaj boze da nam upravlja RUSIJ ili jos gore KINA ili ARAPI e sto bi se onda proveli kreteni e sto bi onda visili po internetu ... igrali CONTER STRIKE, WOW, i slične igre e što bi onda gledali sajmove automobila i trebe...e i sto bi isli na more :-P
pocetak kraja njihove vladavine svijetom.
pocelo je pocelo pocetak kraja..tako je i rimsko polako doalze neki nove nacije .poput brazila,
I VAMA DOĐE KRAJ, HAJ SAD SVIMA BY, BY, BY
@jahh Ova vjest je stara 1 dan. Zato levat.
Pomozimo djeci Afričkog roga, uplatimo koliko možemo! Žiro račun udruženja\"solidarnost&q uot; u KMi: 186-000-1053170055 Web: www.solidarnost-bosnia.com Sa naglaskom ZA DJECU AFRIKE
sad ne kupujmo nista americko...
kako volim ovaj sax, ko stampane novine su :-)