Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto se sprema, šta, vidjet ćemo!?
kolioo li ce onda iphone kostati?!
ja konto umjesto sad da pise sda
amerika ce slomiti osnove kapitalizma uticuci na slobodno trziste i dovesce do zatvaranja zemalja i sve manje medjunarodne trgovine tu ce naj ise nastradati manje drzave izvozno orijentisane na bliskom i dalekom istoku a slom kapitalizma kakvog poznajemo ce biti poguban za zemlje u razvoju
Nema gube se polako
I mi ćemo uvesti carine na sve američko, liato da Tramp vidi kako ne može šta hoće, satraćemo američku ekonomiju.
Trump vjerovatno misli da ce sa ovim carinama uspjeti da vrati poslove iz Kine u Ameriku a ne uzima u obzir da radnik u Kini dnevno radi za 2 dolara a amerikanac za 80!
Sto se prepucavaju
Svjedocimo potezima Trumpa kada se USA odrice luksuza i jeftine radne snage. Da bi mogli biti konkurentni sami sebi, morace znacajno oboriti cijenu satnice svom narodu ili se igrati sa inflacijom.
Nabiće ga farmeri, proizvodjači soje, na kolac, da izigrava strašilo za vrane.
e moj Trumpe, misliš da ćeš oslabiti Europu, Rusiju i Kinu sa carinama, pa tržište se samo od sebe liječi a sve što ćeš uraditi je to da ćes od prijatelja napraviti neprijatelje.. siguran sam da će se Europa okrenuti Rusiji u bliskoj budućnosti a Amerika će ostati izolovana
ovaj "ekonomista" vodi Ameriku u propast
Tako i treba ,otrovali su trziste Amerike dupljacima i smradom Kineskim.
imas li ti pojma koliko je amerika uopste zaduzena kod kineza?
Usa stampa novac koliko pozeli,ne brine ih Kineski dug,kao ni mene sto ti buncas !