Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je samo tuga sto je nasa zemlja krvlju natopljena do clanaka i sto je toliko sehida palo, a sto da se arapi i SDA elita gotive, eno pravi borcu pasu travu pred Vladom FBiH trazeci crkavicu umjesto da oni sad uzivaju u plodovima svoje borbe, al sta ces ovce i proklete balije nikad pameti, samo krampa i maline
@JameeesuDin pa gdje ce radit kad je tvoja SDA u rat ih povela a poslije rata u miru svojim lopovlukom i nepotizmom sve firme unistila. gdje da rade ? u Hidrogradnji, Energoinvestu, ViK u , Grasu ? imal i jedna koju SDA nije unistila Zeljeznice FBIH ?
@JameeesuDin i najvece imperije nisu dzabicu davali vojnicima..dadnu im prostranu zemlju i eto ga...slobodan si covjek
PRIKAŽI ODGOVORE (45)
Po zakonu strani drzavljani ne mogu kupiti nekretnine. U toku je proces protiv onih koji su otvarali fiktivne firme da bi dosli do nekretnina. Jos uvijek vjerujem u pravnu drzavu. Puno bolje je izdavati, tu je veca lova.
@sanjo87 sta je sa Ilidžom onda?
ma i divlja gradnja je zabranjena pa ce i tvoji unuci docekati kad ce se u Sarajevu kuca srusiti , pa bil i jedan arap mogao na Ilidzu zakoracit da im SDA nije kum
Nitko dovoljno pametan nece kupiti vikendicu na Vlasicu. Babanovac je toliki ciganluk bez ikakvog reda da je to za ne povjerovati. Ocigledno da su i vlasnici tih vikendica toga svjesni pa pokusavaju utrpati ciganluk po cijeni 5x od realne.
sa ili bez pspira?
previše gluposti toliko.od mene
Najbolja je vikendica kojoj je sa lijeve strane suma a sa desne livada, nigdje nikoga u blizini, mozes raditi sta hoces, prvi komsija mi medo😂
cijene nerealne do bola.za te pare mozes kupiti kucu u njemackoj ,austriji bilo gdje na zapadu.za vikendicu 300 hiljada ,ma dajte molim vas,to veze sa mozgom nema.
Je bo vikendice, znam lokaciju nekoliko dobrih zemunica gore.
nenormalne cjene pa nisu svicarske alpe...
Ach ebo te! A prije 5 godina mogo si kupit i za 80.000 KM. Nema frke, past ce te cijene opet nadole
taman sam se vratio iz bolesne evrope i tamo bolesnij umova i drustava, nasao dusevni mir u svojoj Bosni kad sad opet moram i iz BH bjezat od arapa....pa kud vise???
Hercegovina majka
N8je sa rastom turizma vec sa dolaskom HARAPA koji su nabili cijene tako da prosjecan Bosnjo moze komotno pod CERGU
Bojim se da riječ "turizam" u BiH nema pravo značenje. Sve mi se čini da se ovdje samo nešto prodaje i preprodaje i pere prljavi novac.
Nije poenta pošto je šta (bolje za BiH da je skuplje) već je poenta da divljak iz neke divljačke zemlje mora imati boravišnu dozvolu koju dobija ili dugogodišnjim radom plaćajući porez ili vodeći firmu koja nije fiktivna tj zapošljava i plaća porez.Ovo sa Arapima meni više liči na pranje para ako ne i šverc ljudima.
Pa Titina unuka Svetlana Broz prodala vilu i stan u centru Sarajeva arapima
@KIKOrobija Ja sam ozbiljan eto raspitaj se . Stan je preko puta narodnog pozorišta za 450.000 ga prodala Kuvajćanima ,a i vilu im je prodala isto tako .
Za 300 000km bez problema kupiš negdje vu planini vikendicu na Tatrama sa okucnicom gdje nemaš susjeda na kilometrima
Stižu braća iz Sirije, Iraka...Moraju negdje uložiti zarađeni novac.