Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7 mjeseci potrebno za papirologiju kod otvaranja firmw. Nije ni cudo da se radi nacrno i da stranci ne ulazu.
Stabilno se tone, nema sta... Nije novo. MMF nije podlozan ovosvjetskom zakon. Imaju svoj sistem naplate. Metaforicno govoreci, kao u Western filmovima dobivas lopatu i sam sebi kopas grob prije nego sto te posalju na drugi svijet. A jadnik svo vrijeme dok kopa misli da ce se sudbina promijeniti.
Možeš zamisliti ovi što daju kredite oni i ocjenjuju rejting neke države i tako imaš najnaj države najviše zadužene i naravno rejting im je najbolji . A pitanje glasi ni jedna od tih naj zaduženijih nema šanse da vrati te kredite koliko su se zadužili. Prva USA ja ne znam koliko je nula poslije prva dva broja 25-26000000000000 Kako se ovaj broj čita?
Dijelimo sudbinu nerazvijenih država izvan EU. Nismo mi hrvatska da možemo nekažnjeno lagati o broju zaraženih i umrlih.
Reci klixe da smo opet prosli najbolje u regionu. Da nemamo chetnika i ustasha gdje bi nam bio kraj!
Jaki analitičari... Pa moja mala od 10 godina predvidjela pad bdp-a jer vidi djete da nema potrošnje, nema kretanja ljudi... Ućeram vam svim analitičarima svijeta.
Tek sada kriza krece, tek sada ce se osjetiti prave posljedice Korone i zahebancija zvana ZATVARANJE granica ugostiteljskih objekata, trgovina i TC. Prođe ljeto i sezona a mi ne zaradismo nista u sezoni. BiH se uveliko oslanjala na turizam i ugostiteljstvo, sad nek Sebija, Fadil, Cerkez, Solak i Pilav placaju ljudima rezije i ostale dadzbine hebala vas Korona