Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije aerodrom, nego sramota. Sletis, red se uhvati napolju dok policija ne pregleda pasose. Hajde sto ja stojim na snijegu i kisi, nesto sto bude zena sa malom djecom. Kad su svi letovi malte ne popunjeni 90%, zar opstina nemoze uloziti milion-dva da se sredi malo a ne da svijet misli da su sletili u neku srednje-africku zemju.
Pa, nije opstina zaduzena za aerodrom - nego kanton.
Pa evo u maju se otvara renovirani terminal,ipak ce to liciti na nesto.Dobro je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A WC katastrofa! Nema cak ni bankomat!
TAVO ZA TUZLU I NJIHOV MENADZMENT!👏
ovo priprada opcini Živinice, al et
Od toga 500 000 iz bogate svedske
U 2018 i milion putnika aBd
Ništavno je to kad uporediš sa aerodromom u Trebinju.
S Međunarodnog aerodroma Tuzla tokom 2017. prevezeno oko 535.500 putnika S Međunarodnog aerodroma BanjaLuka tokom 2017. prevezeno oko 0 putnika :) :)