Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram da kiselim salatu...
1459 K.U.R.A.C.A pa da mi je mati centarfor nebi išao !!! Nisam Džeko
EXTRA aranžman! Engleska je to! Standard je to! Još gledati EDINA kako igra u najjačoj ligi svijeta- neprocjenjivo!
pojma vi nemate o cjenama , sama avionska karta je preko 250 eura ! a plus smjestaj u londonu ! LONDON NIJE VISOKO PA DA SPAVANJE BUDE 15 EURA! CJENA JE SASVIM REALNA I VRLO NISKA A KO NEMA PARE NEKA I NE IDE , NIKO GA NE TJERA !
kake to ima veze sa kropirom ? da odemo tamo da damo tolike pare, a bolje da neko djete neharnimo i obucemo za 1400 km!
a što ne naprave neki aranžman da mi srbi odemo gledati svog pantelića ??????? opet smo ugroženi.
Boze sacuvaj, dozla da Milan-Real igraju :S pokakim se i na Chelsea i na Manchester City, ne bi dzaba gledao tu tekmu. Ali sto bi se na carsiji reklo, \"Dok je budala, bit ce i para.\" Po ovome sudeci i Centrotrans razmislja tako. :)
Koja ce budala dati za ovo 1.450 KM, sigurno neko ko ih nije posteno zaradio?!
sa-x,sto mi brisete komentare????samo MANCHESTER UNITED mogu gledat,a ne ove kokosare...aj vozdra mamu vam bemje
Slucajno radim u turistickoj agenciji i poznajem doticnog g. Lutvica. Mislim da je Centrotrans po svakom aranzmanu dobar najmanje 400-500 KM. Nije nigdje napisano da li su aerodromske takse uključene u cijenu koje iznose tacno 287,00 KM, ako avion ide preko Zagreba. Cijena ulaznice za utakmicu iznosi 70,00 funti ili 165,00 KM. Pošto su u pitanju 2 noćenja a spavanje za grupu iznosi max 50,00 -60,00 EUR po osobi/danu onda je racunica vrlo jasna.
PA NE IGRA MI TATA ČUJ 1.500
CENTROKARINA NE BI SA NJIMA NI BESPLATNO
Ovo je pljačka. Avion+smještaj+ulaznice = max. 1000km A vjerovatno u ovom aranžmanu se slijeće u četvrtak u 23h, a povratak je u nedjelju u 5h. ;-)
Sta bi s onim dzabnim odlaskom \"studenata i novinara\" u zemlje Schengena? Zna li se ko je isao?
vidcete kad mustafica laganini sal oko vrata pare u dzep (iz drzavne kase podrazujeva se) i laganini...london calling to the faraway towns
Ko nebi išao na ovu tekmu druže, ali odakle nam lova. Jedva i za ovog interneta imamo :) Mislim 1.500 KM odakle brate, odakle. U te aranžmane mogu samo da idu hadžije koje nam daju platu, njihovi sinovi zlatni i otimači para kamatari. Ostala buranija ako kupi pivo i malo suhovine da se zašteka kući dobro je prošao. Lako je dati 1.500 ali valja živjeti brate.
Volimo mi i jedno i drugog ali samo tebi j3b3mo mat3r,......