Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Banja Luku
Neka je sretno i Banjalučanima
Meni je su ove bitne za Split i Dubrovnik blize su mi a nisu Mrske i ne vode u GENOCIDNU
Što se mene tiče neka u svakom većem BiH gradu bude aerodrom i da je sreće da svi i rade, a ne da ljudi moraju ići par sati autom do aerodroma.
Radnja romana “Seobe” Miloša Crnjanskog počinje u proleće 1744. godine. U čitavom romanu doživljaji nam se prenose kao čulni utisci. “Strah od tuđine obavio je podunavski polk srpskih ratnika koji ostavlja sve ono što mu je poznato i blisko”.
Ovo ce trajati kratko nema Banja Luka dovoljno putnika da Ryanair održavao tu liniju
Kad ce linija za Nebesko Carstvo ?
Berlin je grad budućnosti za siromašne i nepismene tropestaške Dodikistance. Beskonačno mnogo auto, ratkapa i karambolki.
SMRT nakaradnoj izdrkotinik Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
sta ima poturceni bolesnice? kakav je zrak danas u Saray-baladu? vidis li zgradu preko puta? a ima li vode?
jel i dalje aeredrom izgleda ko ostava nekog boljeg restorana? msm meni je zao, da se ne shvati pogresno, ipak je to jedan od najljepsih gradova u mojoj zemlji i jedva cekam da prosetam tamo opet.., iako cinjenica jeste da su ga djikani zaposjeli
@MaxBunker_V drago mi je :)
A neki su se sprdali sa Banja Lukom...
idemo daleko