Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije svega u CG nema Ruskih investitora vec samo spakulanaa koji ce zaraditi novac na Crnogorcima.Licno sam razgovarao sa bracnim parom koji radi na prodaji u Miraks-u.Investicija vise nema i oni odlaze trbuhom za kruhom.Najvece investicije su :Avala -vl. Dva brta poznati po svercu cigarama i Milini haveri. Splendid hotel + TC Plaza investicija Britanaca i nekog ko je nama dobro poznat iz Moskve Marko Milosevic a sve to preko latinovica porijeklom iz BL.Tako da je sve ovo smjesno o Crnogorkoj pameti i investicijama..
Ne kontam, vila od 100 metara kvadratnih. Pa moj stan je 118 kvM. Sa krovnom terasom.Pogled na pacifik. A sezona za kupanje je celu godinu. O da cena je bila a sada je malo jeftinija kada se prebaci u eure 310 \"tisuca\"! Pozdrav sa uvek spremnog za kupanje Mauia jednog od Havajskih ostrva. Ne kazem,Jadran ima svojih prednosti takodje.
Postovanje, ovako se privlace pare i ekskluziva na svoje more! SVAKA CAST MONTENEGRO CE BITI JEDNOG DANA BOLJI OD MONAKA.
Pa sam naziv rta kod Budve govori o uspjesnosti investivije. Zavala se odnosi i na staro jezgro Budve pored kojeg nemilosrdno nicu visespratnice kao i na plaze koje su postale predmet anarhijske gradnje ruskih mocnika bez imalo stila i naravno uz svesrdnu podrsku korumpirane lokalne vlasti. No bez prevelikog cudjenja s obzirom da balkanski sindrom nije postedio ni jednu od bivsih republika.
svaka cast crnogorcima .. umiju biznis ;) samo naprijed
A dje cete se kupati, jade jedne, valja vam platiti ulaz na more,preko bratske Rusije ,a !?
prvi