Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZABRANITE IZVOZ PELETA, DRVA I UGLJA. ZAŠTITITE SVOJE GRAĐANE!!!
Jok
Da ti je država državom, kupila bi mašine koje koštaju par miliona i obezbijedila pelet svojim građanima. Zašto privatnik koji može zaraditi 3 puta više izvozom treba praviti pelet za državu? Sve pogrešno i površno gledate a niko ne krivi one koji su zaista krivi. Bujrum, opet glasajte za iste..
Zabraniti izvoz drvnih proizvoda iz Bih hitno lopovi jedni, sta će narod na jesen. Prodajete gotove cjepke Austtrijancima da lože u kamin smradovi jedni. Ovdje metar sto km, dok ratni profiteri izvoze
Napravi firmu pa i ti izvozi ako misliš da je tako lahko mangupe… umjesto što kriviš pogrešne ljude, krivi one koji zaista jesu krivi a to je država. Da im je stalo do građana, do sada bi napravili fabrike za ogrijev i opskrbili stanovništvo. Privatnik naravno da će izvoziti i gledati gdje će više zaraditi!!!!
DOVUCE AMERI TANKERIMA HAHAHA
Dovuce?
morel plaćanje u gaćama i potkošuljama ?
Da neće i oni preci na korijenje kao naše komšije 91
Ko kome ovdje udara sankcije ?
Njemacka je udovoljavala Rusiji u stvaranju ambijenta, pa i uz pomoc Srbije, zbog svoje koristi i nakaradne politicke strategije. Kako neka partija moze biti demokratska i krscanska u isto vrijeme. Posezanje za krstaskim metodama u vanjskoj politici je proizvelo identitetsko-nacionalisticku lavinu u autokratskim rezimima zeljnim expanzije. Srbija u zadnjih 15g vise podriva BiH vise nego u posleratnim godinama dok Rusija vojnom agresijom gazi Ukrajinu
Merkelova radi Njemacke koristi uljuljkivala Ruskog autokratu....sad autokrata zatvorio pipu
Gospon, lahko plačam v lipama!
E pa đe je sad ono umovanje lafo zelena energija folovi golovi, sad će švabe laganini aktivirat termoelektrane. Kurčili su se ali na ruskom plinu.
Putin je odlučio da svakoga osiromaši prije nego što crkne od raka, u roku od dvije godine
Ode EU u klin.
Prodat će taj plin onda lavoru i kepecu a možda tu štagod primi i žoharova
A to bas Rusija ima neograniceno skladiste???
Pa Europa je prijetila Rusiji da ce odustati od ruskog gasa cime bi kao Rusija bila na koljenima????