Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je pozitivna priča - ne moraju da bježe više na traktorima, saće da imaju bolje pruge, da ih vratimo na Karpate
@NerveAgent :D na koje Karpate? posto ako nisi znao deo karpatskih planina se nalazi u istocnoj Srbiji :D a ti verovatno mislis (kao glupi siptari), da su Karpati negde u Sibiru u Rusiji :DD
Nisu to ulaganja, to su krediti koje će "braća Rusi" znati naplatiti.
Dali kredit? E jesu im i pomogli, da ih Rusi shvataju kao prijatelje dali bi im donaciju.
pomazu rusi, pomazu turci, blago njima
@slika1 a ne znam bas, kredit moraju vratiti, a mi smo dobili donacije poslije rata da smo mogli biti svicarska, Italija, Japan, Austrija, da ne govorimo o milijardama iz islamskih zemalja....e sad je pitanje gdje je to nestalo
Zbog transporta sirove nafte, gasa itd.
Kakva je uspjeh i sposobnost dići kredit ?Odem sad u banku ,založim kuću i kupim najnovijeg Mercedesa S klasu i sad sam ja uspješan i sposoban.
@sociJolog Ako tim mercedesom prevozis njemacke turiste po mahali i zaradis da kupis jos 2 takva mercedesa, onda si dobar, :))
Kreditira?Pa ima li ikakvoga dzabaluka za bracu?
Ima ,oruzija nam daju dzabaluka . Tenkovi ,transporteri ,avioni