Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eu je usa's bitch
nazalost eu igra kako us kaze,bojim se da se ne ponovi 40 ta te da ponovo njemackoj ne fakturisu rat
Slicno stanje u Dodiklandu. Narod krepava od gladi, Dodik kaze bolje vam je nego u Americi, i oni mu povjeruju.
http://www.klix.ba/lifestyle/sve-ucestalija-pojava-u-bih-bosanke-postaju-druge-ili-trece-supruge-arapima/160606132 Prodaje vas Baki kao stoku :)
@NebeskeSrbende Ne znam kako je u Paralabadu, ali znam kako je u Dodiklandu jer tamo zivim i to je najnerazvijeniji dio Evrope sa najmanjim platama i penzijama i najvecom nezaposlenoscu u cijeloj Evropi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Turska je već naručila govedinu.
Rusi svoj narod mogu uvjeriti da im je dobro. Njihova verzija Novalića kad im kaže "niste vi siromašni" oni njemu vjeruju. Veći su nacionalisti nego mi Balkanci tri puta.
Slicno stanje u Dodiklandu. Narod krepava od gladi, Dodik kaze bolje vam je nego u Americi, i oni mu povjeruju.
Tako je. Dodik je mini-Putin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PA nek im onda i Kinezi udare sankcije. Moš mislioti koliko će tek onda OJAČAT ! Ko Publika Srpska !
@SvetiPerun TAko mi svetog Peruna zadnje od Yugoslavije što smo vidjeli je bila izuzetno visoka inflacija nova i očekivanja rasta privrede od iste ! Nebeski narodi imaju ekonomiju a zamljski političku ekonomiju , nešto manje idealnu, ko što je isama Zemlja :)
@SvetiPerun Jest a najviše je proizvedeno nacionalizma i vjerskih manifestacija.
Koje nebuloze. Niko ne moze razvijati se pod sankcijama!