Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruski kapital uveliko ulazi u Republiku Srpsku ali i u fbih,nesto manje.Spekulacije odavno slusamo kako je prodaja rafinerije Brod jedna obicna pljacka i farsa.Medjutim istina je na strani REPUBLIKE SRPSKE,mi odlucujemo o ekonomskoj politici nase zemlje(RS),porezima,taksama,subvencijama,a ne neki debilni minderasi,koji nisu u stanju napraviti red na svom 24% vilajetu.Rusi ce kupiti famos,unis,terpentin i svu metalsku i hemijsku industriju u RS.Sad je doslo nasih 500 godina.
Cuj vlaha, ko to nije postojao? Bosanci? Jadan si ti pravoslavac bosanski.
Eh moj bosnjo, nemoze to tako. Saka vas bi se rasirila na teritorij cijele BiH i prisvojila sve, iako prije 30-40 godina uopste niste postojali. Sjeti se da 60% stanovnistva BiH nisu bosnje, ali vama je to dzaba govorit. Treba da ste sretni sa 30% u FBiH koju sada imate, vjeruj mi. I to ste unistili u rekordnom roku, al\' eto..
Popisam ti se Alija na mezar i na sva tvoja (ne)djela kad si bio tako glup da se zaustavis pred Prijedorom i dozvolis da nam ovo sad rade... Cuj njihove rijeke i oni odlucuju... Neka nam kad smo merhametli (citaj glupi) i naivni (citaj opet glupi) pa vjerujemo u budalastine, ako se rusi ovdje uvala nema nam ni buducnosti, ni prosperiteta, ni kulture ni mira...