Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to ti je otprilike kao kad se dvojica natezu pored autoputa ciji je fico bolji...onaj od 750 ccm ili 800 ccm...dok svabo prolazi u svom mercedesu, a englez u aston martinu
Ma svaka cast! Sramota bi bilo da niste \"svetska ekonomska sila\", sta ste sve pokrali i opljackali od Hrvatske, BiH sve do Kosova:-)))))) Samo mi nije jasno, zasto svaki drugi dan u tz. r.s. netko izvrsi samoubistvo? Valjda od velike srece i bogatstva...hehehe, jadni vi i vas \"povoljni polozaj\"!
valjda je sasvim jasno da je RS u bojljoj situaciji nego FBiH. Ocigledno. Glup je ili ekonomski neobrazovan onaj koji drugacije tvrdi.
E moj Srbine.blic vijest,radnici Boske traze isplatu zaostale 22 plate hahahahhaha Nema recesije u sumskoj hahahahahha
De bolan i ne bio procitaj koje su trenutno najjace firme u drzavi sa najveceim prihodima,pa ces vidjeti ko je gdje---jos malo pa cete od nas i struju kupovati:))))---zato hajde sad u sumu,jer nemate niti jednog grada osim BL---papkari jedni--idi bre kopaj....
odlicno! sve pohvale! sad jos samo nabaviti kakvu ekonomiju i na konju ste!
Pa četo vi još uvijek živite od pokradenog u ratu, na tom vam se zasniva cijela ekonomija - inače ne radite ništa i smrdite uz svinje po cijeli dan.
@Doc Bogami i kad ga prodate moracete prvo pokrpiti sve rupe i minuse tako da necete ni osjetiti da ste ga prodali ! U FBiH vam prihode uglavnom donose Hrvati u Hercegovini ! Mada vidim ni oni vise nece da placaju vase minuse... Zato i krece prica o trecem entitetu...
Cekaj Srbine kad nestane love od telekoma i rafinerije iduce godine :) jadna ti majka :))))))))))) mi nas BH Telekom jos nismo prodali ;)
Joj kakva ANALiza bosanko, hahaha - idi kuhaj ručak
Nažalost, teškog srca, moram priznati da nama Bosancima demokratija ne ide baš od ruke. Apsolutistička vladavina koju je uspostavio Milorad Dodik je polučila bolje rezultate u RS-u nego demokratija koja, navodno, vlada u FBiH. Još jednom se pokazalo da samo kandžija može dovesti ovaj narod u red (što je Dodik uspješno implementirao eliminisanjem svake opozicije i uspostavom vladavine jednog čovjeka). Ali, narod u RS-u se ne žali i u Dodika gleda kao u čovjeka koji će im donijeti prosperitet. Mi u FBiH ljude koji imaju imalo vizije i želje da krenu naprijed i nešto urade svaki put uspješno eliminišemo, diskreditujemo i ne damo im da nešto probaju napraviti. Sitnosopstvenički interesi koji vladaju među establišmentom FBiH će nas dovesti do samog dna. Ako već nismo tamo!
JAOOOOOOOOO ubise nas NATO zlikovci - pomazi Rusijo, gde si pobogu-gde ste pravoslavna braćoooooooo kukuuuuuuuu - spasite nas od NATO aždaje :\'(
OPET NEKI INTELEKTUALCI KOD VAS GOSTUJU U RS-U..kakvi bolan bosnjaci sta pricas nebuloze jedva za sira i kajmaka imate..vi vasi fakulteti..u kucama..sifra za ulaz dva puta pozvonis da ne bi otvaro covjek sto tu zivi neg profesor izađe..
Hvalite me usta moja, e moj Ljubisa idi uzgajaj svinje-nisi nizasta drugo :)
HELJP BOSNIA HELJP Bosnjaci su bolidi i samim tim nesposobni za bilo sta HELP ,HELP