Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodaju obveznice za 40 miliona a slijedece sedmice se zaduze za 200 😂😂
Propali daBogda, genocidaši.
Koja je to fukara se vidi po aukcijama, dva dana prodaju obveznice u vrijednosti 30 miliona hahahaha kad se ne proda prvi dan odma naveče se zove srbija da kupi resto
pustimo ih nek se odcjepe i ujedine sa srbijom,ovi su ko krpelji.
kad ce konji skontat da je ovo dug BiH jer je entitet dio drzave, a zapadnjake ne interesuje entitetska granica!! kad dodju po naplatu drzava placa, tako dok dodick pljacka svoje opančare on istovremeno pljacka i ostala dva tora u drzavi
Sano neka nastave glasati za Dodika, negine im duznicko ropstvo.
Lažžž.Više
Ma pokro sve Duduk i svoj debilni naord dovodi na crkavanje, bijedu, cemer i jad kakvi su i sami. Cast izuetcima malog broja.
To mile ukopaj sirotinju
Dug je 4,5 milijare sa kametama nece ostati ni gace na gradanima.
Srbin i Hrvat se hraknu na BiH. A onda pognute glave dođu da zarade koju marku kod Bošnjaka. Nije vas stid?
Tešnju
U prvih 6 mjeseci 2029 RS je servisirala 141,3 Milona KM dok su po emisijama kratkorocnih i dugorocnih stvorene obaveze od 40 Milona odnsono 179 Miliona KM. Dakle vratili 141,3 a pozajmili 219 Miliona KM. Spirala iz koje nema izlaza.
@Cova ispravka u pet emisija dugorocnih obveznica stvorene su obaveze od 171 Milion. Pojasnjenje: RS se zsduzuje na domacem trzistu da vrate strane kredite. Domace kamate su 2,5 % a "strane" 1,5 do 2%. Ma katatstrofa.
Boli ga briga svejedno ce pobjeci za 3 god u Beograd a narod nek se pati.. Mislim naravno na Dodiga
Jesu GA zakrkali🤣🤣🤣🤣
baketa strategija ide da bankrotiraju