promo
0

Royal Terrace: Novi stambeni kompleks na Jablaničkom jezeru

Početkom prošle sedmice, tačnije 16.06.2021. godine, počela je izgradnja stambenog kompleksa na Jablaničkom jezeru.

Kako i priliči ovom jedinstvenom kompleksu, nosi zvanični naziv "Royal Terrace". U skladu sa konfiguracijom zemljišta, apartmani se jedan po jedan spuštaju prema jezeru, koje razdvaja zajednička površina za odmor i rekreaciju. Bazen i privatno mini pristanište, moći će koristiti stanovnici ovog kompleksa i njihovi gosti.

Kompleks se sastoji od dvije zgrade sa ukupno 12 apartmana, koje odlikuje odlična organizacija i iskorištenost prostora i velike terase sa očaravajućim pogledom na Jablaničko jezero. Prilaz kompleksu je sa glavne saobraćajnice (M-17) sa dovoljnim brojem parking mjesta za stanovnike i posjetioce.

Kvaliteta izgradnje objekta, moderan dizajn, dodatni zajednički sadržaji, uz nevjerovatno prirodno okruženje i direktan pristup jezeru ispuniti će sva očekivanja onima koji žele da posjeduju kutak za odmor i prikupljanje energije za nove životne izazove i uspjehe.

"Ovo je još jedan u nizu projekata koje smo pokrenuli u cilju realizacije kvalitetnog i modernog načina stanovanja. Posebna vrijednost ovog projekta se ogleda u činjenici da se on nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, uz direktan pristup Jablaničkom jezeru. Završetak izgradnje kompleksa je planiran do kraja iduće godine, a kao i do sada, koristit ćemo domaće resurse, kvalitetne materijale i provjerene izvođače radova", istakao je gosp. Fattah Muhamed, direktor MFC d.o.o. Sarajevo.

Mnogo je razloga zašto Royal Terrace:

  1. Blizina kompleksa od glavnog grada, Sarajeva, na idealnoj lokaciji,

  2. Zapanjujući pogled na Jablaničko jezero,

  3. Moderan stil gradnje,

  4. Materijali vrhunske kvalitete,

  5. Apartmani po sistemu "smart house",

  6. Parking mjesto za svaki stan unutar kompleksa,

  7. Vanjski bazen uz jezero,

  8. Skoro otvaranje autoputa, što će skratiti put do jezera na svega 30 min,

  9. Mogućnost iznajmljivanja nakon kupovine (povrat od 5-10%).

Svi zainteresovani mogu kontaktirati MFC d.o.o. kontakt telefon 061/249-907 ili putem e-mail: [email protected].