Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo malik, na gofno si nalik. jesi to sve sam smislio ili ti je neko dosapnuo. koji vasi resursi jado? jedino kad bi se opet nasla kaka budala pa da vam sve to napravi onako shalalom i opet bi vi to syebali i sve bi propalo zbog vase lijenosti gluposti i neznanja (redosljed sami odaberite). onda bi garant trazili sponzore da vam neko djaba kopa i isporucuje ugalj iz mozda afrike ili opet Rusije. svatite vec jednom da ste retardirani i da je Biljana imala potpuno pravo kad je rekla da ste genetski otpad nesreca ovih prostora. kud vas turcin sve ne povede sa sobom kad se povlacio.... dabogda hin voda odnijela
Treba ukinuti potpuno grijanje na gas u BiH(razmontirati potpuno cjevovode i postrojenja prodati sve to te zatrpati rupe) i i grijati se toplovodom iz termoelektrane Kakanj i plus napraviti van Sarajeva par toplana na čvrsto gorivo i doviđenja đaci.Ovako pravimo profit ruskoj i sarajevskoj gasnoj mafiji i pomažemo pljačku BH stanovništva umjesto razvoja vlastitih resursa.
Ma vec nam lijepe uz racun neke dugove plina iz rata. Ja sam tada bio dijete a sada ni kriv ni duzan neciji dug treba da otplacujem....tako \"genijalne\" ideje radjaju se samo u ovoj drzavi. Malo im provizija,akcize i PDV, treba i tudje dugove da otplacujemo.
Da Bogda gasa ne bilo nikako,Braća Rusi da ga zavrnu i to trajno.To je najbolji put da se rašćiste ova gamad iz BH gasa i Sarajevogasa.
Najgore su ovi vlasi sto zive medju nama, rade medju nama ali medjusobno i ovako u ilegali kao prolaznik...seru po nama. Nije ba pitanje gdje cemo mi, nemamo mi gdje, tu smo gdje smo, nego gdje cete vi, hocete sa nama kako treba ili da idete negdje drugo, imate maticne drzave...jedva vas cekaju tamo. Dosta je dokazanih slucajeva ovakvog hinjskog ponasanja...hajde dobro i mi isto tako, jedno pricamo pred njima a drugo kad njih nema ali mi nemamo kud...
Cuj prolaznika hahahaha...i jos na Bozic c c c... Kod tebe u sumi nema plina? osim metana od stoke i tvoje guzice rutave? :) Sta mislis kuda ti u RS dolazi plin ? ;)
hehehehehe opet baliye cekaju da im se halali i otpise dug. Borise, zavrci te slavine i ne pustaj vise. eno im braca arapi pa nek ih griju yebli ih oni.
neko mazija!!!!
Pa majku li vam vašu! Krvavo do zadnjeg feninga plaćamo plin koji potrošimo i trebate nam ga zavrnut u sred zime! Sjeme vam se zatrlo!