Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje konkursa. Sve ekipa SDA vrti. Kako je Skaka dao svo prijatelju da ima kafic na izlazu zicare.
nije dao već je njegovo samo otvara na Halvu kao i ramazan fest i odmah iza toga beer fest.
Ovo nisu odlični rezultati ! Država je ostala uskrsćena za puno veći iznos kroz porez koji se trebao unositi u kasu. Svaki deseti račun se izdavao !!!
Zaposlili par konobara na veliki masu i koji, od silne nervoze, ne zele usluziti.. Bio jednom sa drustvom, pitali da li možemo naručiti piće, dobili hladan i drzak odgovor da ne možemo, pokupili se i otišli.. Mene Holiday pub više vidjeti neće
Neno Muroc popravio budzet Hastahane. Šalu nastranu, imao je najbolji nastup.
"Murić"
Malo su dali drzavi, samog pdv-a je po svemu trebalo biti vise, jbt, pa magare ono tri minute 5 km, ne mozes doci na red, itd... sva pica, jela, i sve ostalo, malo, malo, al hajd. Mozda bi Mido trebao poslati ekipu da se to malo proceslja?
Plata oko 1000KM kako kome, 40 dana, nema slobodnog dana. Iduće godine dobro razmislite
200.000 posjetilaca, svaki da je samo jedno pice popio od 3BAM to je 600.000 BAM. PDV od toga bi vec trebao biti preko 100.000BAM. Nesto ovdje dobro ne stima.
Narucen tekst kako bi se obustavila gradnja zgrade narodne banke na tom mjestu! 100 radnika, na mjesec dana. Racuna niko i onako nije davao! A broj posjetitelja je napuhan najmanje 10 puta!
kako je ovo smijesno kad napisu drzava zaradila,ma uhljebi zaradili kakva crna drzava,mani se suplje price.
Sram vas i stid bilo rade za 600KM, od 100 ljudi 100 na crno radi, mora se nacalnik centra obogatit, mora zeni kupit torbicu.
Sreća je za državu da rade kafane, svakako se sve svelo na kafanu.
Lipa, covjek koji je poceo ici u dzmiju zbog tendera!!!!!
Ne bih se time hvalio, cuj drzava zaradila, sta to znaci, za uhljebe?
respiratorne bolesti dobilo 1000
Jedva cekam 10-to jubilarno izdanje slijedece godine :)