Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao koliko se za to para moglo diploma kupiti, da svi budemo direktori i da niko ne rintaci! 😒
Dosli smo zakljucka da Euro Asfalt ne moze sve sam. Namjestili im previse poslova, pa dajte malo Austrijancima i Kinezima da i oni omaste brk.
E moj Terzicu vrijediš li ti 20 penzija mjesecno, sram da ze bude uhljebe i grdobo jedna
treba i to znat a izade se i govori nema para dosuse u autoceatama zadnjih godina nema interesa vazno da plate idu da se vitalni interea ne ugrozi
Nudimo zajmove ljudima kojima je potreban financijski asistent s niskom kamatnom stopom od 3%. Da biste dobili zajam kod ove tvrtke, možete reći točan iznos zajma koji vam je potreban i vrijeme u kojem možete zajam vratiti. pa ako ste zainteresirani, molimo kontaktirajte nas sa donjim detaljima. E-adresa: [email protected]
Koliko kredita ima da se vrati....... ihh
Nek su plaće uredu ostalo ko ga ebbe
Tih para nema, nemojte se džaba nadati, i biće još gore...
Evo ako za ovaj kriminal neće niko odgovarati, gdje su prosvjedi? Ima li neki mektić za ovo da huška ljude na prosvjed. Ima kur@c, ovi su "naši"
Joj Terzica, za mjesec zaradi sto ja za dva mjeseca 🅿🚗🚦
Milion puta ću ponovit, ne basta svakom državu imat.
Pare od akcija se potroše na radna mjesta i plate onih koji će glasati na sljedećim izborima.....i tako stalno
Najviša neto plaća isplaćena u Autocestama Federacije BiH u 2018. godini je plaća direktora Adnana Terzića u iznosu od 5.485 KM, a najniža u iznosu od 996 KM, dok je prosječna neto plaća na nivou Autocesta FBiH iskazana u iznosu od 1.655 KM. Sto znaci cistacica ima 1000 KM platu,
5 i po milja a veze nema
Ko će i hoće li za ovo odgovarati ili će se svaliti na prijašnju vladu, a ova vlada i direktori i premijer čori razrooki su nas vratili 100 godina unazad!!!!
Infrastrukturu u bivšoj Jogoslaviji su gradili mladi ljudi bez mehanizacije - ljubavlju! Kako sagraditi išta sa osobama poput BulevaraSvega ispunjenog mržnjom, a on je nažalost tipični Srbin iz BiH ?
Gdje su kupili diplome , ovi iz Autocesta FBiH ?
Možda kad bih se granični prijelaz Gradiška malo više proširio a ne samo jedna špura. onaj most napravljen od kada je Tito vladao i sam se okreće u grobu.