Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Radoncic izadje i kaze sta ce KS helikopter. Nek on ima avion ako se zakuha ovdje....
@k1ks Kako ovo raketni sistem iz Hadzica slozi u sekundi.
@k1ks za 9 miliona a ne 32 miliona ko trolejbusi 150.000 vrijede a plaćaju 1.400,000
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi 5 kupili po cijeni jednog Konakovicevog.
A mi 2 za 46 miliona preko Konakovića i Porte
taman za 40 miliona planirani KS kupi 5 umjesto jednog...
Ja ne kontam ove naše mamlaze koji su minirali kupovinu helikoptera za KS. Imas pare imas sve...al jok...ne treba. Pa normalno da su htjeli uzeti najbolji sa dodatnom opremom. Ali naši stručnjaci pametuju. To je isto da npr treba gorskoj službi spašavanja SUV. E mogu dobiti Daciu bez dodatne opreme za 25 milja, a mogu dobiti i Toyotu Land Cruiser za 150 milja. Ili kod VW kombija...imas ga za 60 milja, a imas i za 300milja kad je prilagođen i opremljen za hitnu pomoc.
Koji je ovo iskorak za PC , sa traktora u helikopter pravo , samo nek im neko objasni da se ne pali na kurblu .. :):)
RS ima više helikoptera nego Oružane snage BiH
Valja letit iz Banja Luke do Trebinja....kako drugacije se voziti, a da ne prolazis kroz Federaciju? hehehehe helikopter po glavi stanovnika genocidne
Neka ako Bog da sve ćemo to uknjižiti u vlasništvo Bosne i Hercegovine
taman ce nekog napast sa njim
Stvarno bi bilo zanimljivo da neko od novinara, naravno ako smije, pita Radoncica za komentar o kupovini jos helkoptera u RS ! Tek da vidimo sta ce odgovoriti :-).
@Honorar Nema sa tim BiH nista.
Sta je ovo...vise imaju letjelica nego R. BiH.?
Od poreza iz federacije, tako im je izasao u susret onaj lagundzija a nastavio bakir. Sve izdajice bosne i hercegovine prfiteri i kriminalci
KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE DA LI JE POTREBNO HITNI KREDIT AKO JE DA DAVID WILSON Kreditna kompanija NAJBOLJE MJESTO DA SVOJU KREDITU DOBIJEM KADA JE BILO DA NEKOLIKO KREDIMA NEKOLIKO POSTOJI OVO VELIKO PREDUZEĆE DA ME POMOĆE DA MOGU DA MOŽETE SVOJU KREDITU. ZBOG KREDITA MOŽETE DOSTAVITI NJIHOVU EMAIL ([email protected])
A Konakovic za 40 miliona.
pisaj po sirotinji
Ima se može se